Motor Alıcağım Öğrenmek Zormu

tatonosxxl

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,539
merhaba motor ehliyeti alıcağım ve motorda alıcağım ehliyetimi kazanırsam ama sorularım var motor sürmeyi bilmiyorum ehliyet kursunda öğretiyorlarmı ve dengede durmak vb zormu motorda

merhaba motor ehliyeti alıcağım ve motorda alıcağım ehliyetimi kazanırsam ama sorularım var motor sürmeyi bilmiyorum ehliyet kursunda öğretiyorlarmı ve dengede durmak vb zormu motorda
Bisiklet kullanmayı biliyorsan, motorda denge konusunda sıkıntı yaşamazsın.
Araba kullanmayı iyi biliyorsan, motor kullanmayı bir günde öğrenirsin(vitesliyi).

Eğer bisikleti de arabayı da kullanamıyorsan işin zor kardesim.

Bisiklet kullanmayı biliyorsan, motorda denge konusunda sıkıntı yaşamazsın.
Araba kullanmayı iyi biliyorsan, motor kullanmayı bir günde öğrenirsin(vitesliyi).

Eğer bisikleti de arabayı da kullanamıyorsan işin zor kardesim.
araba kullanmayı biliyorum bisikleti kullanmayıda eskiden biliyordum çalındı bisikletim 4 5 yıldırda kullanmıyorum bisiklet
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Daha önce bisiklet kullandıysan ilk binişinde çok rahat kullanırsın.
araba kullanmayı biliyorum bisikleti kullanmayıda eskiden biliyordum çalındı bisikletim 4 5 yıldırda kullanmıyorum bisiklet

Ehliyet kursunda öğretiyolar kullanması kolay alışırsın sadece boyun kısaysa güçlü değilsen 100 kglik motora hakimiyet vermekte zorlanabilirsin

Ehliyet kursunda öğretiyolar kullanması kolay alışırsın sadece boyun kısaysa güçlü değilsen 100 kglik motora hakimiyet vermekte zorlanabilirsin
teşekkürler boyumda uzun güçlüyümde umarım sıkıntı çekmem

kurstaki motorlar 100 kg den fazla olur diye tahmin ediyorum elektrikli motorum bile 180kg yaklaşk
Modelden modele değişiyor ortalama 100 kilo yazdım daha fazla olabilir

Motor kullanmakta bir şey yok çok rahat yaparsın
Kursta sürmeyi öğretiyorlar
Ne tarz motor alıp kullanmayı düşünüyorsun?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,219
Üyeler
192,648
Son üye
emrhdrsn3
Geri