Neler Yeni

Motor kaskım İçin İnterkom Önerisi

Sercany07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Sercan
Selamlar 1500 2000 tl bütçem var.İnterkom Önerisi istiyorum Hiçbir Marka bilmiyorum hangisi güzeldir bu fiyata arkadaşım scs etc markasından almış 1800Tl ye güzel sıkıntısı yok mikrofonu ufaktan nefes sesini veriyor ama bu fiyata o alınır mı veya daha iyisi varmıdır

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,554
İsim
Yusuf
Selamlar 1500 2000 TL bütçem var.İnterkom Önerisi istiyorum Hiçbir Marka bilmiyorum hangisi güzeldir bu fiyata arkadaşım scs etc markasından almış 1800Tl ye güzel sıkıntısı yok mikrofonu ufaktan nefes sesini veriyor ama bu fiyata o alınır mı veya daha iyisi varmıdır
kanka çok detaylı bildiğim bir konu değl ama aarkadaşım türkiyeden intercom alacaktı fiyatlara baktı ağzı açık kaldı. gitti aliexpressten eli yüzü düzgün bir intercom aldı sanırım yarı fiyatına geldi ve inanılmaz memnun. adını sanını bilmiyorum ama aliexpresste en çok satan intercom modeli diyordu.

Sercany07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Sercan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kanka çok detaylı bildiğim bir konu değl ama aarkadaşım türkiyeden intercom alacaktı fiyatlara baktı ağzı açık kaldı. gitti aliexpressten eli yüzü düzgün bir intercom aldı sanırım yarı fiyatına geldi ve inanılmaz memnun. adını sanını bilmiyorum ama aliexpresste en çok satan intercom modeli diyordu.
tamamdır çok teşekkürler aliexptessten bakacağım

Top Bottom