Kratos2008
80+ Silver
Dahası
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu Alınır mı? ona bütçem yetmiyorda100-150 arasında çok rahat pcx alınır.
Bu Alınır mı? ona bütçem yetmiyorda100-150 arasında çok rahat pcx alınır.
Zontes Türkiye'de bir distiribitörü olmayan ve sadece bir motosiklet firması tarafından ithal edilen bir marka. Servisi yok, parçası yok. Almasına alınır da sadece alırsın. Bakım için yedek parçada bile sorun çekersin. Hadi hepsini geçtim satmaya kalksan satılmaz. Israrla pcx öneriyorum. 2-3 yaşında olsun honda olsun. Yedek parçası bol, servisi var, satmaya kalksan peynir ekmek gibi satılıyor. Sıfır aldığım bütün çin ve hint malı motorlarda sıkıntı yaşadım. Şu anda 2. el aldığım 2017 model japona biniyorum, gözüm kapalı uzun yola çıkıyorum. Japon sorun çıkarmaz.Bu Alınır mı? ona bütçem yetmiyorda
Anladim hocam reale 125x nmax yada Honda shZontes Türkiye'de bir distiribitörü olmayan ve sadece bir motosiklet firması tarafından ithal edilen bir marka. Servisi yok, parçası yok. Almasına alınır da sadece alırsın. Bakım için yedek parçada bile sorun çekersin. Hadi hepsini geçtim satmaya kalksan satılmaz. Israrla pcx öneriyorum. 2-3 yaşında olsun honda olsun. Yedek parçası bol, servisi var, satmaya kalksan peynir ekmek gibi satılıyor. Sıfır aldığım bütün çin ve hint malı motorlarda sıkıntı yaşadım. Şu anda 2. el aldığım 2017 model japona biniyorum, gözüm kapalı uzun yola çıkıyorum. Japon sorun çıkarmaz.
Sh125 gereksiz. Teknolojik olarak daha iyi olsa da pratiklik anlamında hala pcx en mantıklı scooter. Aynı zamanda Nmax de tercih edilebilir.Anladim hocam reale 125x nmax yada Honda sh
H125 i nasıl
Reale 125x e ne dersiniz hocamSh125 gereksiz. Teknolojik olarak daha iyi olsa da pratiklik anlamında hala pcx en mantıklı scooter. Aynı zamanda Nmax de tercih edilebilir.
Çin malı o da. Herhangi bir durumda yedek parça bulamazsın. Japondan şaşma.Reale 125x e ne dersiniz hocam