Ahmet Sevinç
80+ Gold
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 3,383
- İsim
- Ahmet Sevinç
arkadaşlar selam 2. kez başıma geliyor olaysa yanlış bir şey yaptığım zaman karşı tarafın küfür veya hakaretle yanıt vermesi , bugünde aynı şey başıma geldi . Yolda yürüyordum ve aynı kaldırımda bir köpek sahibiyle dolaşıyordu tamda o esnadada bir motorcu motoruyla uğraşıyordu bende köpekten azıcık kaçınıyım derken adama hafifinden sürttüm kulağımdada kulaklık olduğu için pardon dedim ( duyuldumu bilmem ama duydu kabul edeceğim ) sonra " sonra mal mısın kanka " falan dedi bende bu tarz olaya karışmamak ve mabadım yemediği için bir şey demedim yürüdüm oda üstelemedi ve olay bitti ama benim içimi yiyen bana hakaret etmesiydi özellikle tanımadığınız sokaktaki bir insan size hakaret edince içiniz içinizi yiyor onu dövmek , neden dedin demek vs. için . Sormak istediğim şey ise siz ne yapardınız ben o sırada düşündüm ve içimden ilk " bana mı dedin ?" ondan sonra " niye diyorsun , özür dilerim ama hakaret etmek zorunda mıydın " falan diyebilirdim ama yaşım küçük ( 16 ) onunda verdiği alçaklık ile bir şey demeden gittim.
Öbür olayda ise karşıdan karşıya işlek bir caddeden geçiyordum tam o esnadada arabalar vs. tıkatmıştı yolu bende de telaş vardı tam çıktığım andada trafik aktı gibi neyse tam o esnadada aradan dolaşan bir motor trafik akmamasına rağmen bni anda gazladı o sıradada ben geçtiğim için birazcık kıl ucuyla kurtuldum o sırada da ağır hakaret etti bundan 1-2m sonrada durmak zorunda kaldı . Gene aynı sebeplerden bir şey diyemedim ama öyle bir hakaret etti ki ...
Olaylar bu şekilde bir sonraki sefere ne yapmamı önerirsiniz ? çünkü şunu anladım ki bu hiçbir zaman son olmayacak
Elbette %100 ben haklı değilim ama hiçbir insana hakaret edilmesini doğru bulmuyorum özelliklede benim gibi hafif yanlışlar bireyler için kesinlikle haksız buluyorum
Öbür olayda ise karşıdan karşıya işlek bir caddeden geçiyordum tam o esnadada arabalar vs. tıkatmıştı yolu bende de telaş vardı tam çıktığım andada trafik aktı gibi neyse tam o esnadada aradan dolaşan bir motor trafik akmamasına rağmen bni anda gazladı o sıradada ben geçtiğim için birazcık kıl ucuyla kurtuldum o sırada da ağır hakaret etti bundan 1-2m sonrada durmak zorunda kaldı . Gene aynı sebeplerden bir şey diyemedim ama öyle bir hakaret etti ki ...
Olaylar bu şekilde bir sonraki sefere ne yapmamı önerirsiniz ? çünkü şunu anladım ki bu hiçbir zaman son olmayacak
Elbette %100 ben haklı değilim ama hiçbir insana hakaret edilmesini doğru bulmuyorum özelliklede benim gibi hafif yanlışlar bireyler için kesinlikle haksız buluyorum