Neler Yeni

motorsiklet direksiyon sınavı için çok fazla beklenmesi sorunu.

fatihmra

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
ağustos 20 gibi A2 600cc ye kadar için sürücü kursuna gidip kayıt olmak istedim bu dönem kapalı seni diğer dönem için kaydedicez dedi.eylül ayna kayır oldum 01.10.2024 tarihinde sınavı geçtim. şimdi 14.01.2024 olmuş sürücü kursunu arıyorum onlarda okulu arıyor ve daha tarih bile belli değil. yakında havalar soğuyacak yağmur başlayacak direksiyon sınavı 14 gün oldu meb'e bağlı okuldan hala bir tarih alınamıyor bu yüzdende sürücü kursu henüz motorsiklet derslerini başlatmadı. altı üstü bir motor ehliyeti alıcaz 3 ay civarında bekletilmenin anlamı yok bence dönem arası kayıt olmalı motorsiklette veya direksiyon sınavı hızlı yapılmalı. ülke ülke değil ki kurum kuruluşlar kaplumbağa gibi iş yapıyor. böyle bir sistem olamaz. yer: çorum/osmancık

Gird4p

80+
Yaşadığın yer çok kırsala kaçıyor. Böyle hizmetler öyle yerlerde vasat olur genelde. Benimki de öyle oldu çünkü. Mecbur bekleyeceksin kendini üzme.

eriston

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
haktan
6 ekimde kayıt oldum 1-2 kasımda sınavım var İzmir merkezdeyim. Yukarıdaki arkadaşın dediği problem tahminimce yoğun olmayan bir bölgede olduğundan dolayı oyalıyorlar büyük ihtimalle.

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,324
İsim
Volkan
6 ekimde kayıt oldum 1-2 kasımda sınavım var İzmir merkezdeyim. Yukarıdaki arkadaşın dediği problem tahminimce yoğun olmayan bir bölgede olduğundan dolayı oyalıyorlar büyük ihtimalle.
İşleyişi bilmeden oyalıyolar demekte komik o kurumda ilgili bölüm yoğun olabilir yada başka eğitimler var ise buna açılacak tarih olmaya bilir ve bu kursların belirli zamanı var yeterli öğrenci olması bir takvim zamanı olması vs Bende İzmirde oldum Bayraklıda eğitimim 2 3 hafta sonra başladı

eriston

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
haktan
İşleyişi bilmeden oyalıyolar demekte komik o kurumda ilgili bölüm yoğun olabilir yada başka eğitimler var ise buna açılacak tarih olmaya bilir ve bu kursların belirli zamanı var yeterli öğrenci olması bir takvim zamanı olması vs Bende İzmirde oldum Bayraklıda eğitimim 2 3 hafta sonra başladı
hocam işleyiş ya da herhangi farklı bir şey bu işler arz-talep meselesidir bu sebeple ertelenmesi çok normal. Sanki TC'de her şey nizami ilerliyor da bana işleyişten bahsediyorsun :d

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,697
Üyeler
164,366
Son üye
Alperen01101
Top Bottom