fc-moto dan bak. 150 euro geçmesin alacağın şeyler. ek gümrük biniyor yoksa. 150 euroyu geçenleri TR den alabilirsin onun harici herşeyi fcden aldım ben yarı yarıya denk geliyordu dolar uçmadan önce şuan ne alem bilmiyorum.Merhaba ben motor sürerken kullanmak için ekipman almayı düşünüyorum öneriniz varsa link atabilirmisiniz eldiven kask bide dizlik fln almayı düşünüyorum
dandik iş yapma motor işi şakaya gelmez. Revit - dainese - agv - hjc gibi markalardan pek şaşma.fc-moto dan bak. 150 euro geçmesin alacağın şeyler. ek gümrük biniyor yoksa. 150 euroyu geçenleri TR den alabilirsin onun harici herşeyi fcden aldım ben yarı yarıya denk geliyordu dolar uçmadan önce şuan ne alem bilmiyorum.
hocam gümrükteki şu 150 euro muhabbetini tam açıklar mısınız bende yurtdışından gitar alıcam da alacagım gitar 140 euro 130 euro bandında ama kargo ile 150'yi geçiyor ve gümrüktür vergidir neye göre biniyor kime göre biniyor 150'yi geçince ne kadar ek vergi gelir her şeyi anlatma şansın var mı bilgim 0 dafc-moto dan bak. 150 euro geçmesin alacağın şeyler. ek gümrük biniyor yoksa. 150 euroyu geçenleri TR den alabilirsin onun harici herşeyi fcden aldım ben yarı yarıya denk geliyordu dolar uçmadan önce şuan ne alem bilmiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
dandik iş yapma motor işi şakaya gelmez. Revit - dainese - agv - hjc gibi markalardan pek şaşma.
ürün fiyatı 150 yi geçmezse sorun yok kargo bedeli ürüne dahil değil. bu 1hocam gümrükteki şu 150 euro muhabbetini tam açıklar mısınız bende yurtdışından gitar alıcam da alacagım gitar 140 euro 130 euro bandında ama kargo ile 150'yi geçiyor ve gümrüktür vergidir neye göre biniyor kime göre biniyor 150'yi geçince ne kadar ek vergi gelir her şeyi anlatma şansın var mı bilgim 0 da
amazon.us de fr it gibi yerden 150 euro üstünde bir şey soksan bile sorumluluk amazonda. ek vergi çıkarsa onlar ödüyorlar. satarken çünkü her şey dahil fiyat veriyorlar.ürün fiyatı 150 yi geçmezse sorun yok kargo bedeli ürüne dahil değil. bu 1
%20 ek gümrük var.
149 euroluk ürün aldın tek %20 lik bir vergi var. ama eğer 150 euryu geçersen %20 üstüne bi daha %20 ek vergi daha geliyor. Benim bildiğim böyle. ama sen yinede bi teyitet.
149 euroluk ürünü ülkeye 179 euroya sokarken
151 euroluk ürünü ülkeye 217 euroya sokuyorsun . sanırım hesap böyle olması lazım.
çok teşekkürlerrürün fiyatı 150 yi geçmezse sorun yok kargo bedeli ürüne dahil değil. bu 1
%20 ek gümrük var.
149 euroluk ürün aldın tek %20 lik bir vergi var. ama eğer 150 euryu geçersen %20 üstüne bi daha %20 ek vergi daha geliyor. Benim bildiğim böyle. ama sen yinede bi teyitet.
149 euroluk ürünü ülkeye 179 euroya sokarken
151 euroluk ürünü ülkeye 217 euroya sokuyorsun . sanırım hesap böyle olması lazım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
amazon.us de fr it gibi yerden 150 euro üstünde bir şey soksan bile sorumluluk amazonda. ek vergi çıkarsa onlar ödüyorlar. satarken çünkü her şey dahil fiyat veriyorlar.
newegg siteside böyleydi mesela.