Neler Yeni

Motorun masrafı kaç para çıkar?

denizk44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
deniz koluaçık
Hocam geçmiş olsun öncelikle. Arkadaşlar zaten dava hakkında yorumlamalarını yapmışlar. Ben masraf hakkında düşüncelerimi yazacağım.
İsterse 50 CC isterse litre litre Goldwing olsun, iki tekerli araçta en sıkıntı durum açık ara grenajdır. Bu sıkıntı durum düşük CC araçlarda daha büyük hale gelir çünkü hem parçalar hem de işçilik neredeyse motosikletin fiyatına yakın paralara mal olur.
Kuba her ne kadar bizden olsa da iş paraya gelince bazen Çinli ve Tayvanlı markalardan daha fazla mebla istiyor.
Benim tavsiyem tamamen senin bütçene dayalı. Bu hasar motorsiklet için ödediğin paraya yakın. Bütçen uygun değilse davayı bekle derim. Elektrik aksamlarının çoğu yerinde sanırım. Marş motoru devresi tamamlanmıyor olabilir. Cebimden bir şey çıkmaz diyorsan, ön bölüm düz şasi ile kullanılabilirliğe uygun mu, onu ustaya danışmak lazım.
Tekrardan geçmiş olsun.
eyvallah hocam sağolasın, bende öyle düşündüm yorumları okuyunca durum biraz şahabeli oldu ben her türlü kazanırım sanıyorum ama davayı bekleyeceğim zaten kış geldi yaptırsamda fazla kullanamayacağım o yüzden davayı beklemek en mantıklısı.

Top Bottom