Neler Yeni

Motosiklet Aldıramama Sorunu

thaelien

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,036
İsim
eren tezer
Selamlar kendim için ufak çaplı bir scoter aldırmak istiyorum.Fakat babam bizim burda mahallede (her şehirde vardır) serseri gibi gezen gece gündüz farketmez egzozun sesi aydan duyulacak şekilde gezenler ,sürmeyi bilmeyenler sağ sol habire mal mal hareket yapanlar falan gibi süreceğim diye kesinlikle almam diyor.Bir ikna etme yöntemi var mıdır ? çünkü konuşmama rağmen pek bir değişme olmadı

Whmt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Mehmet Alperen KINDAN
Selamlar kendim için ufak çaplı bir scoter aldırmak istiyorum.Fakat babam bizim burda mahallede (her şehirde vardır) serseri gibi gezen gece gündüz farketmez egzozun sesi aydan duyulacak şekilde gezenler ,sürmeyi bilmeyenler sağ sol habire mal mal hareket yapanlar falan gibi süreceğim diye kesinlikle almam diyor.Bir ikna etme yöntemi var mıdır ? çünkü konuşmama rağmen pek bir değişme olmadı
gece bir yere git son dolmuşu kaçır sonra ara beni al de gelirken de yol boyu motorum olsa gelirdim kendim falan de (yürüme mesafesi olmasın yoksa tabana kuvvet)

123kral14

80+ Silver
Sen olsan sen de aynısı yapardın. Sürmeyi biliyorsan bir yerden motor bulup babanın karşısında adam gibi sür ve bu işi becereceğini anlasın.

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,696
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
Kendimi bildim bileli korkarım bu motor işlerinden ama sctoorden bir sorın geleceğini düşünmüyorum dikkatli olunduğu sürece. Kendimde kullandım gayet keyifli.

thaelien

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,036
İsim
eren tezer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sen olsan sen de aynısı yapardın. Sürmeyi biliyorsan bir yerden motor bulup babanın karşısında adam gibi sür ve bu işi becereceğini anlasın.
Aynısını yapmam var zaten küçük yaşımdan beri dedemin motorunu kullanıyorum bir kere ***** ***** hareket yapmışlığım yok boş yol olsa bile gazlamış adam değilim çünkü hızıda sevmem yavaş gitmeyi severim fakat gel bunu babama anlat sgdf
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kendimi bildim bileli korkarım bu motor işlerinden ama sctoorden bir sorın geleceğini düşünmüyorum dikkatli olunduğu sürece. Kendimde kullandım gayet keyifli.
hocam küçük bir ilçedeyim zaten yol yok yani kaza olabilecek bir durum yok (allah korusun her şey olurda ihtimal yok gibi bir şey)

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,696
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
Aynısını yapmam var zaten küçük yaşımdan beri dedemin motorunu kullanıyorum bir kere ***** ***** hareket yapmışlığım yok boş yol olsa bile gazlamış adam değilim çünkü hızıda sevmem yavaş gitmeyi severim fakat gel bunu babama anlat sgdf
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam küçük bir ilçedeyim zaten yol yok yani kaza olabilecek bir durum yok (allah korusun her şey olurda ihtimal yok gibi bir şey)
Babanızı bir motorcuya vs. götürün, orada bir kere denettirin. Bence o zaman onlar keyif verici olduğunu.

berkay SİCİMLİ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
BERKAY SİCİMLİ
scooter'dan bir sorun olcagını düşünmüyorum zaten'de babanı motora heveslendirmeye çalış ne bileyim kolay gelsin :)

thaelien

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,036
İsim
eren tezer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Basrii

80+ Bronze
Ben olsam bende aldirmam

prmdmnn

80+ Bronze
Ailen aslında bir konuda haklı diyebilirim, can güvenliği konusunda hak veriyorum ama düzgün sürebileceğini inanıyorsan bence iş sıkıntı değil.

thaelien

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,036
İsim
eren tezer
Top Bottom