Guest73738944
80+
motordan uzak dur bence. en ufak hatada, bak hatanda demiyorum en ufak trafikte ki herhangi birinin hatasında ölüm riskin var. altın elbiseli adamı araştır, yıllarca motor kullanmış bu işin piri birisi, yola atlayan bi yayanın yüzünden ölüyor. aynı kazayı arabayla yapsaydı, ailesinin mezara defin işlemlerine harcadığı paranın belkide onda birine arabasında ki karpotayı tamir ettirip hayatına devam edecekti.
zamanında motor kullanmış birisi olarak kesinlikle uzak durmanı öneriyorum. ölüp gitsek neyse ama sakat kalırsak ömür boyu birine ihtiyaç duyacağız. düşün 1 dk da tuvalet ihtiyacını gideriyorsun nekadar büyük bir kolaylık değil mi? ayaklarının tutmadığını düşün ve evde yanlızsın tuvaletini ya tutacaksın birinin eve gelmesini bekleyeceksin ya da altına yapacaksın...
zamanında motor kullanmış birisi olarak kesinlikle uzak durmanı öneriyorum. ölüp gitsek neyse ama sakat kalırsak ömür boyu birine ihtiyaç duyacağız. düşün 1 dk da tuvalet ihtiyacını gideriyorsun nekadar büyük bir kolaylık değil mi? ayaklarının tutmadığını düşün ve evde yanlızsın tuvaletini ya tutacaksın birinin eve gelmesini bekleyeceksin ya da altına yapacaksın...