Bütçeyi 2000e çıkartıp 2.elden LS2 rapid bakabilirsiniz1500 TL bandında önerebileceğiniz var mı daha çok çıkmak istemiyorum. Alırım ama gerek duymuyorum sadece polis tarafından tekrar durdurulmak istemiyorum.
Hocam kask için bence iyi bi para ayırmanız lazımdı.Yinede bütçenizi 3000 civarına çıkartıp Hjc c10 alın. Kafayı korumanız lazım.1500 TL bandında önerebileceğiniz var mı daha çok çıkmak istemiyorum. Alırım ama gerek duymuyorum sadece polis tarafından tekrar durdurulmak istemiyorum.
Yüksek fiyatlara da çıkarım normalde ama Bartın küçük şehir öyle ahım şahım birşeye gerek duymuyorum.Hocam kask için bence iyi bi para ayırmanız lazımdı.Yinede bütçenizi 3000 civarına çıkartıp Hjc c10 alın. Kafayı korumanız lazım.
Terbiyesiz, raporladım.Arkadaşlar boş yapmaya gelecekseniz hiç yorum yapmayın 5k fiyata da alırım ama gerek duymuyorum başkalarının hayatını bu kadar önemsemeyin yorum yapın geçin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yüksek fiyatlara da çıkarım normalde ama Bartın küçük şehir öyle ahım şahım birşeye gerek duymuyorum.
Konuyu. Boş yapanlar sizlersiniz kullanım alma amacımı yazmışım. İnsanların görüşlerine saygı duyun.ne boş konu ya . Sen bu konuyu açarken ne cevap bekliyordun ki. letgoya gir en ucuz dandik kaskı al ozaman.
Yedek hesap açıp ordanda raporla lütfen evde zamanın boldur uğraşabilirsin.Terbiyesiz, raporladım.