Neler Yeni

Motosiklet kask önerisi

bythmn

80+ Gold
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
1
aslında motoru bisiklet kaskıyla da kullanabilir o pahalı geliyorsa evde bir düdüklü tencereye kayış bağlayıpta kullanabilir. Çareler tükenmez. Bir tek ölüme çare yok :ROFLMAO:
Yaani ha 10klık kask almışsın ha 1klık her türlü ölüyosun sonuçta! :kekw:

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,624
İsim
oğuzhan ege

GirayHan

80+ Platinum
Aynı kişiler eleştiriyi uzattığı sürece konu kirliliği dışında başka bişi olmuyor malesef. Bir başkası bu fiyatta ararken konu kirliliğinden bir şey öğrenemeyecek.
tam tersi başkası bu fiyatta bir kask aramak istemeyecek. Kaskın önemini anlatan konular açıldı daha önce adam diyecek ki hımm 1.500'e kask beni korumaz dalga konusu olurum dışarda diyecek ve belki vazgeçecek... 1 kişiyi bile kurtarsak kafi.

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,624
İsim
oğuzhan ege
tam tersi başkası bu fiyatta bir kask aramak istemeyecek. Kaskın önemini anlatan konular açıldı daha önce adam diyecek ki hımm 1.500'e kask beni korumaz dalga konusu olurum dışarda diyecek ve belki vazgeçecek... 1 kişiyi bile kurtarsak kafi.
Her ne kadar negatif pozitif cevap versek bile konu kirliliği oluyor yukarda adam önerisini yaptı geçti bu kadar basit. Tek doğru olsaydı herkes onu yapardı.

GirayHan

80+ Platinum
Yaani ha 10klık kask almışsın ha 1klık her türlü ölüyosun sonuçta! :kekw:
ya zaten polisten ceza yememek için kask bakıyormuş. ölürse zaten ceza yemeyecek. :ROFLMAO: hızlı mı ölmek istiyorsun ? polisten ceza yememek için dandik kask mı takıyorsun ? sorun değil. bir arabaya yan direkten vurursan bunlara gerek kalmaz. kamu spot'u resmen
Mesaj otomatik birleştirildi:

Her ne kadar negatif pozitif cevap versek bile konu kirliliği oluyor yukarda adam önerisini yaptı geçti bu kadar basit. Tek doğru olsaydı herkes onu yapardı.
tek doğru kaliteli bir kabuğa sahip kask alıp takmaktır. bu konuda ki bilimsel araştırmaları görmezden gelmek istatislikler yok demek doğru değil. ben umursamıyorum kafam değerli değil de geç. hala tek doğru yok diyorsun sen potansiyel tehlikesin umarım başkalarının canını yakmazsın trafikte.

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,624
İsim
oğuzhan ege
ya zaten polisten ceza yememek için kask bakıyormuş. ölürse zaten ceza yemeyecek. :ROFLMAO: hızlı mı ölmek istiyorsun ? polisten ceza yememek için dandik kask mı takıyorsun ? sorun değil. bir arabaya yan direkten vurursan bunlara gerek kalmaz. kamu spot'u resmen

tek doğru kaliteli bir kabuğa sahip kask alıp takmaktır. bu konuda ki bilimsel araştırmaları görmezden gelmek istatislikler yok demek doğru değil. ben umursamıyorum kafam değerli değil de geç. hala tek doğru yok diyorsun sen potansiyel tehlikesin umarım başkalarının canını yakmazsın trafikte.
Yalandan 5k fiyata şunu aldım desem rağatlıcakmısın acaba artık?

Yseyrek

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Yasin Seyrekoğlu
Kardeşim mizah olarak yüzümüz gülüyor şu an ama Allah korusun ciddi bi olaydan sonra seninki gülmeyecek kask cidden çok önemli sağlık için paraya kıyılır burdakilerin amacı seni aşağılamak da değil seni senden çok düşünüyorlar bu

GirayHan

80+ Platinum
Yalandan 5k fiyata şunu aldım desem rağatlıcakmısın acaba artık?
Neden rahatlayım ki ? Benim seninle kişisel bir derdim yok hala anlamak istemiyorsun. Ya çok cahilsin ya yarı cahilsin. Ortada bir doğru varken hala kendini ispatlama peşindesin. Biz bu konuyu okuyan arkadaşlara yeterince yardımcı olduk. Sen 1000 liralık kaskını al trafiğe çık. Sadece kaza yaptığın zaman ölürsen bir arabaya vurup o arabanın sahibinin başını yakarsın. Yani bu cehaletle hakim senin yüzünden adama ceza verir bu kadar basit. Sen hayatında dandik kasktan dolayı kafatası kelle paça çorbasına dönen birini görmedin sanırım. Senin gibi zihniyetleri bir sandalyeye oturtup 7 gün 24 saat ikna olana kadar ölümlü motosiklet kazalarında ki kaskın önemini vurgulayan videoları izletmek lazım. Anca o zaman geçer bu cehalet.

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,624
İsim
oğuzhan ege
Kardeşim mizah olarak yüzümüz gülüyor şu an ama Allah korusun ciddi bi olaydan sonra seninki gülmeyecek kask cidden çok önemli sağlık için paraya kıyılır burdakilerin amacı seni aşağılamak da değil seni senden çok düşünüyorlar bu
Öncelikle Allah daha çok güldürsün herkezin yüzünü. Sadece eleştiriler uzayınca sonsuzluğa doğru gidiyor kimin ne yorum yaptığı iyi kötü kişisel olsun takıcak insan deyilim.

GirayHan

80+ Platinum
17 yıldır motor üstündeyim profesyonel olarak kullanıyorum ama bu arkadaş gibi direten bu benim doğrumdur diyen bir kaç insan tanıdım. Hepsi mezarda. Benim son mesajımdır. Kafanın değeri ne ise kaskının da değeri o dur derim susarım. iyi forumlar herkese.

Ysuflix

80+ Gold
Arkadaşlar boş yapmaya gelecekseniz hiç yorum yapmayın 5k fiyata da alırım ama gerek duymuyorum başkalarının hayatını bu kadar önemsemeyin yorum yapın geçin.

Yüksek fiyatlara da çıkarım normalde ama Bartın küçük şehir öyle ahım şahım birşeye gerek duymuyorum.
kazada alacağın darbe büyük küçük şehire bakmıyo 1500 TL'ye kask alıp kendini ona emanet etmek canına, kendine yaptığın saygısızlık ve kendine değer vermemezliktir.

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,624
İsim
oğuzhan ege
@Pişmaniye yeteri kadar gülüp eğlendiysen seni mutlu edebildiysek artık yorum yapmıcaz. Konuya bu kadar eğlence yeter demi abi.

Top Bottom