Öneri Motorsiklet kaskı önerisi

Reaksiyon skoru
36
Bütçe
5000
50cc motor alacağım o yüzden ucuz kask arıyorum şunu buldum ama nasıldır iyi midir bilmiyorum. Herkesin bildiği ls2 rapid kask bile 3 bin tl olmuş var mı öneriniz? Bütçeye 5 yazıyorum ama aslında o kadar vermek istemiyorum.
hocam kask motordan daha önemli gerekirse motor almayı erteleyin 10k ayırın kaska ama kask iyi olsun en kötü ls2nin modellere bakabilirsiniz ama bu kesinlikle alınmamalı

Hocam 50 cc veya 250 cc vs. fark etmez. Allah korusun motordan düşüp kafanızı yere vurduktan sonra motorun gücünün bir önemi kalmıyor. Evet ekonomik olarak belki sizi zorlayacaktır edecektir ama şu kaskı almak yerine evdeki bir tencereyi kafanıza geçirin öyle çıkın yola muhtemelen daha korunaklı olacaktır. Dalga geçme amacım kesinlikle yok. Sağlığından önemli değil inan bana eğer verebileceksen o parayı ver sonradan pişman olma.

50cc motor alacağım o yüzden ucuz kask arıyorum şunu buldum ama nasıldır iyi midir bilmiyorum. Herkesin bildiği ls2 rapid kask bile 3 bin tl olmuş var mı öneriniz? Bütçeye 5 yazıyorum ama aslında o kadar vermek istemiyorum.
HJC C10 ve Scorpion Exo 391 bu bütçedeki en iyi kasklar. İkisinden birini alabilirsin.
Bu kasklardan daha ucuzuna bakma bile.

HJC C10 ve Scorpion Exo 391 bu bütçedeki en iyi kasklar. İkisinden birini alabilirsin.
Bu kasklardan daha ucuzuna bakma bile.
Şöyle bi motorcu dükkanına gidip aynı fiyatlara rastgele bişey alsam kazıklanır mıyım? Şimdi internetten nasıl alırım bedenini felan ayarlamam lazım gerçi küçüğüm yani en küçük bedeni alsam direkt olabilir.

Şöyle bi motorcu dükkanına gidip aynı fiyatlara rastgele bişey alsam kazıklanır mıyım? Şimdi internetten nasıl alırım bedenini felan ayarlamam lazım gerçi küçüğüm yani en küçük bedeni alsam direkt olabilir.
Şöyle bir motorcu dükkanına gidersen, kazıklanırsın. Ama kaskların distribütörlerinin yerine gidip alırsan kazıklanmazsın. İstanbul-Kadıköy-Hasanpaşada, ikisinin de distribütörü var.

Şöyle bir motorcu dükkanına gidersen, kazıklanırsın. Ama kaskların distribütörlerinin yerine gidip alırsan kazıklanmazsın. İstanbul-Kadıköy-Hasanpaşada, ikisinin de distribütörü var.
Eldiven önerin var mı?

Geri