Neler Yeni

Motosikletim çalışmıyor

Asansörcü

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
738
İsim
Asansörcü
İlgilendiği Kategoriler
Asansör
Arkadaşlar merhaba. Motorumun bujisi arızalı diye düşündüğüm için buji satın aldım, D8EA kodlu. Bujiyi değiştirdim fakat halen motorum çalışmıyor. Bana ateşleme yok gibi gelmişti, yeni buji çatır çatır ateşliyor. Fakat motosikletimi yine çalıştıramadım. Karbüratöre giden hortumlarda yakıt var gibi gözüküyor. Videoyu aşağıya koyuyorum, sese göre falan anlayabilip yardım edebilecek varsa çok minnettar kalırım.

SeeOk

80+
Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
Arkadaşlar merhaba. Motorumun bujisi arızalı diye düşündüğüm için buji satın aldım, D8EA kodlu. Bujiyi değiştirdim fakat halen motorum çalışmıyor. Bana ateşleme yok gibi gelmişti, yeni buji çatır çatır ateşliyor. Fakat motosikletimi yine çalıştıramadım. Karbüratöre giden hortumlarda yakıt var gibi gözüküyor. Videoyu aşağıya koyuyorum, sese göre falan anlayabilip yardım edebilecek varsa çok minnettar kalırım.

darboğaz yapıyor format at

neshter

80+ Bronze
Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
güç kaynağı yetersiz geliyor, watt artır
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kardeşim gelmiş adam sesten sorun anlamamızı bekliyor, uyarıyı biz yiyoruz. Geçenlerde biri de burda doktor arıyordu.

Son düzenleme:

Asansörcü

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
738
İsim
Asansörcü
İlgilendiği Kategoriler
Asansör
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kardeşim gelmiş adam sesten sorun anlamamızı bekliyor, uyarıyı biz yiyoruz. Geçenlerde biri de burda doktor arıyordu.
Dostum videoda bujiyi değiştirdiğimi, karbüratörden de yakıt gittiğini söyledim. Burada gelip boş yanıt yazmak yerine direkt konuya girme. Senin bu yazdığın yorumun bana da faydası yok, sana da faydası yok. İllaki bilgin birisi çıkıp diyecektir, bujiyi yanlış takmışsın, ateşleme yok veya yakıtı şöyle böyle kontrol et diye.

Top Bottom