Cigerleri acilmistirArkadaşlar elimde arora beatrix var 2.900 km şu anda motorum en son gazda 110 geçmezdi ama şimdi 116 görüyor açılmış mı oluyor ama 2.900 km de bakımları 2000. De yapıldı.
Çünki her zaman işe gittiğim yoldaydım düz yol daha fazla artış olur mu acaba biraz genede hoşuma gitti böyle olması.açılmışta olabilir ama km saatide bazen yanlış gösterebilir
hocam kadran yanıltır ona bakarak net bir şey söylenemez son hızının artmasını en kolay dişli oranlarını değiştirerek yapabilirsinArkadaşlar elimde arora beatrix var 2.900 km şu anda motorum en son gazda 110 geçmezdi ama şimdi 116 görüyor açılmış mı oluyor ama 2.900 km de bakımları 2000. De yapıldı.
Bu kilometrede olması normal mi bilemedim fazla anladığım Bi konular deyilCigerleri acilmistir
Biliyorum gerçek hızları belki göstermez ama 110 yazdığı kadranı hiç geçmezdi.hocam kadran yanıltır ona bakarak net bir şey söylenemez son hızının artmasını en kolay dişli oranlarını değiştirerek yapabilirsin
Surekli hizli gidiyorsan normalBu kilometrede olması normal mi bilemedim fazla anladığım Bi konular deyil
Mesaj otomatik birleştirildi:
Biliyorum gerçek hızları belki göstermez ama 110 yazdığı kadranı hiç geçmezdi.
sensör arızalanmış olabilir bozulmuş olabilir bunlar etkileyecek durumlarBu kilometrede olması normal mi bilemedim fazla anladığım Bi konular deyil
Öncelikle sakin ol.Arkadaşlar elimde arora beatrix var 2.900 km şu anda motorum en son gazda 110 geçmezdi ama şimdi 116 görüyor açılmış mı oluyor ama 2.900 km de bakımları 2000. De yapıldı.
110 derken senin kadran dijitalmi yoksaBu kilometrede olması normal mi bilemedim fazla anladığım Bi konular deyil
Evet dijital110 derken senin kadran dijitalmi yoksa
Tamamdır teşekkürler.Rodajı tamamlandığı için açılmış olabilir.
Yok be sakinim sadece merak ettim.Öncelikle sakin ol.
kadran dijitalse olur öyle şeyler bazen aptallaşıyor kadranEvet dijital
Tamamdır teşekkürler.
Yok be sakinim sadece merak ettim.