MOTOSPEED CK61 ALIYORUM

Reaksiyon skoru
52
vergisinin falanda olduğunu biliyorsun değil mi bunun?

• Beğen
Reaksiyonlar: Wedi
sorun yaşayan arkadaşım olmasa neden ck61 alınmaz diyeyim ?
Post automatically merged:

alıcaksan al sonra tuş basmıyor deme ama çünkü 3 arkadaşıdma aynı sorunu yaşadı
Adama vahiymi gelecek yahu biraz sakin böyle şeylerde bunların sorulması normal iyi paralara alınan ürünler.

saçma sapan rampage vs klavyelere boş para vereceğime RED switch bir klavyeye 450 TL uygun bence
allah allaaah anlatamadım galiba ben bu arada açma sapan rampage dediğin markanın güzel klavyeleride var o 450tlye çok daha iyisini alırsın .

450TL'ye Rampage al demedi ki kimse?
@TECHNO önerebilir misin dostum?
beyler sakin olun :) sadece almak istediğimi söyledim ve heyecanla sizlere danıştım celallenmenize gerek yok, özür dilerim konuyu kaptıyorum öneri falan da istemiyorum
Post automatically merged:

ben olsam olmam cherry mx olsa neysede outemu swtichlerde yay sorunu da var. Yay sesi geliyor. 450 TL az para değil illa alacaksan az daha para koy https://www.hepsiburada.com/aoc-gk500-outemu-red-switch-rgb-gaming-keyboard-p-HBV00000ZJUQ0?magaza=GM Bilişim bunu al. Bu klavye bana pek güven vermedi. Açıkcası.
az daha para dediğin 200 tl kanka az değil işte malesef

beyler sakin olun :) sadece almak istediğimi söyledim ve heyecanla sizlere danıştım celallenmenize gerek yok, özür dilerim konuyu kaptıyorum öneri falan da istemiyorum
Ben sana kızmadım. 450TL bütçeye kimse Rampage önermediği için kimse söylemedi dedim. Technoyu etiketledim klavyelerden anladığı için.
Bu kadar alıngan olmana gerek yok :D :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,110
Üyeler
190,860
Son üye
Alper389
Geri