L Lakzo 80+ Katılım 25 Temmuz 2021 Mesajlar 22 Dahası Reaksiyon skoru 4 İsim Hayri Berke Özkal 25 Temmuz 2021 #1 Dostlar selam, Motospeed CK98 RGBRampage KB-R95 X-TITANBu iki klavye arasında kaldım sizce hangisini almalıyım? Yardımcı Olabilir misiniz?
Dostlar selam, Motospeed CK98 RGBRampage KB-R95 X-TITANBu iki klavye arasında kaldım sizce hangisini almalıyım? Yardımcı Olabilir misiniz?
L LiarGamer 80+ Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 166 Dahası Reaksiyon skoru 70 İsim Ahmet Melik Özçakır 25 Temmuz 2021 #3 Lakzo yazmış: Dostlar selam, Motospeed CK98 RGBRampage KB-R95 X-TITANBu iki klavye arasında kaldım sizce hangisini almalıyım? Yardımcı Olabilir misiniz? Devamı için tıklayın... Arkadasımda var KB-R95 Evlerine gittigimde denemistim ses kesen kulaklıkla bile yay sesi cok oluyor onun dısında f/p acısından güzel ama ben Motospeed tercih ederim
Lakzo yazmış: Dostlar selam, Motospeed CK98 RGBRampage KB-R95 X-TITANBu iki klavye arasında kaldım sizce hangisini almalıyım? Yardımcı Olabilir misiniz? Devamı için tıklayın... Arkadasımda var KB-R95 Evlerine gittigimde denemistim ses kesen kulaklıkla bile yay sesi cok oluyor onun dısında f/p acısından güzel ama ben Motospeed tercih ederim