Yardım MOTOVLOG İÇİN KAMERA Mİ 16 PRO MAX Mİ?.

siyabent

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,117
Ehliyeti sınavını dün kazandım. Pcx125/forza250/adv350/cl250 motorlarımızda hafta sonları dolaşırken hem Story hem reels hem anı hemde güvenlik amaçlı kayıt almak istiyorum. Önereceğiniz uygun fiyatlı kamera, ve kamera tutucu kask için nedir?
-
Veya iphone16promax cihazım ile mi kayıt almalıyım? Ne dersiniz sizce hangisi mantıklı

Uygun fiyatlı olarak sjcam sj4000 air öneririm ama story atmak için oek mantıklı değil. Daha çok güvenlik amaclı kayıt için mantıklı

dji osmo action 4 kullanıyorum.
videoları şöyle bırakabilirim

Mikrofon olarak ne kullanıyorsunuz hocam?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birde sabitlemek için kullandığınız aparat nedir?
kameraya sabitlemek için kaanelektronikten aldığım çeneye yapıştırmalı bir aparat kullanıyorum.
mikrofon ise dji mic mini. sırt çantasının yan cebine koyuyorum. kamera ile otomatik kablosuz bağlanıyorlar.

kameraya sabitlemek için kaanelektronikten aldığım çeneye yapıştırmalı bir aparat kullanıyorum.
mikrofon ise dji mic mini. sırt çantasının yan cebine koyuyorum. kamera ile otomatik kablosuz bağlanıyorlar.
Aparat linki var mı? Son videonuzu açtım siz konuşmuyorsunuz. Sizin konuştuğunuz video var mı? Seyir halinde

Ehliyeti sınavını dün kazandım. Pcx125/forza250/adv350/cl250 motorlarımızda hafta sonları dolaşırken hem Story hem reels hem anı hemde güvenlik amaçlı kayıt almak istiyorum. Önereceğiniz uygun fiyatlı kamera, ve kamera tutucu kask için nedir?
-
Veya iphone16promax cihazım ile mi kayıt almalıyım? Ne dersiniz sizce hangisi mantıklı
Kamera alma kanka güç zehirlenmesi yaşarsın

Aparat linki var mı? Son videonuzu açtım siz konuşmuyorsunuz. Sizin konuştuğunuz video var mı? Seyir halinde
konuştuğum video yok. mikrofonu hep sırt çantasına koyuyorum eksoz sesi için.
Aparat linki var mı?

Kamera alma kanka güç zehirlenmesi yaşarsın
Güç zehirlenmesinden kastınız nedir? Video çıkarayım uğruna daha asabi kullanabileceğimi mi söylüyorsunuz?

konuştuğum video yok. mikrofonu hep sırt çantasına koyuyorum eksoz sesi için.

Anladım teşekkürler

Güç zehirlenmesinden kastınız nedir? Video çıkarayım uğruna daha asabi kullanabileceğimi mi söylüyorsunuz?

Anladım teşekkürler
Motorcu meme'i kanka kamerası olan haklıdır muhabbeti

Geri