Mount And Blade Warband Mouse Sorunu

Reaksiyon skoru
2
Arkadaşlar bilgisayarım oyunun gereksinimlerini kat kat karşılıyor ama oyun menüde veya oyunun içindeki haritada fareyi hareket ettirdiğim an fps drop giriyor ve ekran kartı kullanımı 0'a düşüyor her şeyim güncel, ayarları düşürdüm yükselttim o da olmuyor var mı bir önerisi olan?

hangi marka/model mouse kullanıyorsun?

Evet arkadaşlar sorun mousedaymış (mouse bozuk değil oyun ile alakalı) yani biraz saçma bir sorun, evde eski bir mouse vardı onu taktım ve sıkıntı yok ama yeni mouse ile hareket ettirince kasıyor ilk defa böyle bir hata ile karşılaştım. Büyük ihtimal dpi ayarları ile ilgili olabilir, çok fazla bilgim yok eğer siz de bu sorunu yaşıyorsanız eski bir mouse ile oynamaya devam edebilirsiniz.

Evet arkadaşlar sorun mousedaymış (mouse bozuk değil oyun ile alakalı) yani biraz saçma bir sorun, evde eski bir mouse vardı onu taktım ve sıkıntı yok ama yeni mouse ile hareket ettirince kasıyor ilk defa böyle bir hata ile karşılaştım. Büyük ihtimal dpi ayarları ile ilgili olabilir, çok fazla bilgim yok eğer siz de bu sorunu yaşıyorsanız eski bir mouse ile oynamaya devam edebilirsiniz.
Mouse polling rate'ini 125 yapınca düzeliyormuş. Driver'ı varsa kurup dene.

Geri