Neler Yeni

Mount & Blade Bannerlord 3 GELSİN

wel165hz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
wel165hz
Sene oldu 2025 herşeyin yenisi geliyor artık aynı şeylerden sıkılıyorum steamda 4000+ saatim var bannerlordda artık daha kapsamlı daha güzel bir şekilde Bannerlord gelsin istiyorum.

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,199
İsim
Mustafa Enes Bulut
10 seneye hayırlı olsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,201
İsim
Yuzarsef
Ben modlarla sağladım onu kardo istediğim yere şehir falan kuruyorum takılıyorum mod ekleyeceksin başka çare yok. MB 3 gelse bile yine başaramazlar biz detay istedikçe adamlar grafiğe odaklandı. Warband da en azından lordlar ile yemek verip turnuva yapıyorduk MBB de adamlar onu bile çok görüp kaldırdı kısaca 3 falan gelmesin yapamıyorlar hayellerimizle oynuyorlar. Ayriyeten çoğu forumda millet deniz aşırı gibi yerler olsun gemi ekleyin diye de yırtındı ona rağmen yapmadılar.

wel165hz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
wel165hz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben modlarla sağladım onu kardo istediğim yere şehir falan kuruyorum takılıyorum mod ekleyeceksin başka çare yok. MB 3 gelse bile yine başaramazlar biz detay istedikçe adamlar grafiğe odaklandı. Warband da en azından lordlar ile yemek verip turnuva yapıyorduk MBB de adamlar onu bile çok görüp kaldırdı kısaca 3 falan gelmesin yapamıyorlar hayellerimizle oynuyorlar. Ayriyeten çoğu forumda millet deniz aşırı gibi yerler olsun gemi ekleyin diye de yırtındı ona rağmen yapmadılar.
bildiğin osmanlı modu varmı bitane europa 1700 modu kurdum ama çok iyi değil çok sarmıyor gerçek tarihi yansıtmadığı için eskiden çıkamazdım her türlü zevk veriyordu 42 tane mod var şuan birzamanlar modsuz sadece bannerlord sarıyordu artık dediğin gibi mod olması lazım mod var ama seneryo warbandda olduğu gibi birsürü senaryo bulamıyorum bannerlordda senin bildiğin varmı osmanlı modu gibi eğlenceli seneryolar

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,531
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Bi 4-5 yılı bulur onun gelmesi, Bannerlord'u bile son 1 yılda anca kendine getirdiler.

gallax420

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Eray
modsuz savaş simulasyonu içi bomboş oyun çıktığı gün almıştım tek adam gibi gelişen optimize oldu gerisi bomboş oyun
Mesaj otomatik birleştirildi:

strateji veya rp ikisinden biri bile yok oyunda modcular oyunu kaldırmaya çalışıyo modlarda tam iyi çalışmıyor bu arada crash hatası çok var bozuk oyun

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,201
İsim
Yuzarsef
bildiğin osmanlı modu varmı bitane europa 1700 modu kurdum ama çok iyi değil çok sarmıyor gerçek tarihi yansıtmadığı için eskiden çıkamazdım her türlü zevk veriyordu 42 tane mod var şuan birzamanlar modsuz sadece bannerlord sarıyordu artık dediğin gibi mod olması lazım mod var ama seneryo warbandda olduğu gibi birsürü senaryo bulamıyorum bannerlordda senin bildiğin varmı osmanlı modu gibi eğlenceli seneryolar
Bu var çok bilinmez fakat fena değil bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,308
Üyeler
166,510
Son üye
vişnelimeyvesuyu
Top Bottom