bildiğin osmanlı modu varmı bitane europa 1700 modu kurdum ama çok iyi değil çok sarmıyor gerçek tarihi yansıtmadığı için eskiden çıkamazdım her türlü zevk veriyordu 42 tane mod var şuan birzamanlar modsuz sadece bannerlord sarıyordu artık dediğin gibi mod olması lazım mod var ama seneryo warbandda olduğu gibi birsürü senaryo bulamıyorum bannerlordda senin bildiğin varmı osmanlı modu gibi eğlenceli seneryolarBen modlarla sağladım onu kardo istediğim yere şehir falan kuruyorum takılıyorum mod ekleyeceksin başka çare yok. MB 3 gelse bile yine başaramazlar biz detay istedikçe adamlar grafiğe odaklandı. Warband da en azından lordlar ile yemek verip turnuva yapıyorduk MBB de adamlar onu bile çok görüp kaldırdı kısaca 3 falan gelmesin yapamıyorlar hayellerimizle oynuyorlar. Ayriyeten çoğu forumda millet deniz aşırı gibi yerler olsun gemi ekleyin diye de yırtındı ona rağmen yapmadılar.
Bu var çok bilinmez fakat fena değil bence.bildiğin osmanlı modu varmı bitane europa 1700 modu kurdum ama çok iyi değil çok sarmıyor gerçek tarihi yansıtmadığı için eskiden çıkamazdım her türlü zevk veriyordu 42 tane mod var şuan birzamanlar modsuz sadece bannerlord sarıyordu artık dediğin gibi mod olması lazım mod var ama seneryo warbandda olduğu gibi birsürü senaryo bulamıyorum bannerlordda senin bildiğin varmı osmanlı modu gibi eğlenceli seneryolar