svedorn
80+
- Reaksiyon skoru
- 45
Şu an çok daha iyilerini bulursun. Steam Atölyeye bak. Yetmezse de nexus'a bakarsın. Bunların hepsi şu an steam de var benim bildiğim. Bu arada cut through mod oyunun bi tık suyunu çıkarıyor ama keyif alıyorsan, zorlanmaktan keyif almıyorsan benim gibi sıkıntı yok tabi. Eğlenceli bir mod ama tek savaşta 200 kişiyi falan tek başına öldürebiliyorsun onunlaBu arada Warband'ı da 1.99 gibi bir indirimde gördüğüm için her iki oyunu da almış oldum.
Warband 1.99
Bannerlord 9.99
Toplamda 11.98 dolar = 483 TL gibi bir şeye geldi arkadaşlar.
Oyunun ne kadar güzel olduğunu bildiğimden, mutluyum.
Aklıma takılan mod mevzusu işte. Umarım stabil çalışır / eski modlarımı bulabilirim..

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada witcher 3 ün eskilerini gerçekten oynamana gerek yok. Daha iyi oyun değiller çünkü ve hikayede de öyle çok bir bağlantı yok. Bi kaç video izlesen youtube 1-2 nin hikayesiyle alakalı yeter de artar bile. M&B de şöyle bir olay var, Warband daha iyi bir oyun. Ama tabi sen bundan ona geçersen bir tık eski gelebilir ama inan çok daha iyi çok daha keyifli bir oyun. Şu an Warband da olup Bannerlord da olmayan o kadar özellik var ki, onları bannerlorda koymuş olsalar şu an bir şaheser oynuyor olurduk ama saçma sapan bir geliştirme süreçleri var. elimizdeki de bu ne yapalım modlara muhtacız işteŞu an çok daha iyilerini bulursun. Steam Atölyeye bak. Yetmezse de nexus'a bakarsın. Bunların hepsi şu an steam de var benim bildiğim. Bu arada cut through mod oyunun bi tık suyunu çıkarıyor ama keyif alıyorsan, zorlanmaktan keyif almıyorsan benim gibi sıkıntı yok tabi. Eğlenceli bir mod ama tek savaşta 200 kişiyi falan tek başına öldürebiliyorsun onunla![]()