Tecrübeme dayanarak söylüyorum 8k hz mouse sakın alma. Böyle valorantta falan hitregi bozuyo garip bişeyler oluyo. Alırsan da max 4k hz de kullan. Da v3 pro eline uyuyosa güzel mouse ama sensör nesli bi tık geri. Shape ini söyler misin?
Bu rekabetçi oyunlarda işlemci çok önemli. Sadece kas gücü yetmiyor. O yüzden amd bu tür oyunlarda intelden kötü. Çünkü mimarisi daha iyi. Herhangi bir fanboyluk yapmıyorum ama gercekler bu. Bu 8khz için tamamen optimize edilmiş ve uyumlu bir yapılandırma gerekiyor. Sadece işlemci değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kankam sana diyim 8khz kullanınca mouse daha akıcı hissettirecek ama böyle vuruşların falan kaçıcak gibi hissedeceksin. Bi gariplik olacak. Mouse tıklamaların daha hızlı iletilecek bunu hissedeceksin ama bi tutarsızlık olacak. Mouse hz' i sadece mouse 'u ilgilendiren bişey değil. Windows zamanlayıcısına kadar tüm pc yi etkileyen bir şey.
Sana şöyle diyim. Attack shark falan bilmem ama mouse' lar da tüm özellikler aynı olsa bile(sensör,mcu,hz vs.) mouse hissiyatında farklılıklar olabiliyor. Bilmiyorum ne kadar ciddi oynayacaksın oyunları ama benim deneyimlerime göre superlight çok iyi bir mouse. O mouse' da garip bişey var ve çok iyi hissettiriyor. O yüzden zaten piyasanın içinden geçti. Shape zaten mükemmel. Onu istemezsen viper v3 pro bakabilirsin. Onun da şekli aynı nerdeyse onun sensörü bi tık daha iyi. Superlight 2 ve viper v3 pro dan bahsediyorum.