Neler Yeni

Mouse alırken kararsız kaldım

Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
ÖMER ÇELİK
Tecrübeme dayanarak söylüyorum 8k hz mouse sakın alma. Böyle valorantta falan hitregi bozuyo garip bişeyler oluyo. Alırsan da max 4k hz de kullan. Da v3 pro eline uyuyosa güzel mouse ama sensör nesli bi tık geri. Shape ini söyler misin?
kanka focus pro 30k mı geri nesil?

Gurkanpiro

80+ Platinum
Kanka tabi ki geri nesil değil ama adam para sıkıntı değil diyor onun gen2 si çıktı onu alsın daha mantıklı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet pc ile alakalı ama her türlü çok kötü. Özellikle amd ise sistem geçmiş olsun :D
Dostum işlemcini kullanıyor hz muhabbeti eger işlemcin güçlü ise sıkıntı olmaz

Dostum işlemcini kullanıyor hz muhabbeti eger işlemcin güçlü ise sıkıntı olmaz
Bu rekabetçi oyunlarda işlemci çok önemli. Sadece kas gücü yetmiyor. O yüzden amd bu tür oyunlarda intelden kötü. Çünkü mimarisi daha iyi. Herhangi bir fanboyluk yapmıyorum ama gercekler bu. Bu 8khz için tamamen optimize edilmiş ve uyumlu bir yapılandırma gerekiyor. Sadece işlemci değil.

Kankam sana diyim 8khz kullanınca mouse daha akıcı hissettirecek ama böyle vuruşların falan kaçıcak gibi hissedeceksin. Bi gariplik olacak. Mouse tıklamaların daha hızlı iletilecek bunu hissedeceksin ama bi tutarsızlık olacak. Mouse hz' i sadece mouse 'u ilgilendiren bişey değil. Windows zamanlayıcısına kadar tüm pc yi etkileyen bir şey.

Palm hocam ben şöyle düşündüm aslında valorant csgo da falan attack shark i kullanırım hikayeli oyunlar oynayacağım zaman ise razeri

Sensör nasıl geri yani
Sana şöyle diyim. Attack shark falan bilmem ama mouse' lar da tüm özellikler aynı olsa bile(sensör,mcu,hz vs.) mouse hissiyatında farklılıklar olabiliyor. Bilmiyorum ne kadar ciddi oynayacaksın oyunları ama benim deneyimlerime göre superlight çok iyi bir mouse. O mouse' da garip bişey var ve çok iyi hissettiriyor. O yüzden zaten piyasanın içinden geçti. Shape zaten mükemmel. Onu istemezsen viper v3 pro bakabilirsin. Onun da şekli aynı nerdeyse onun sensörü bi tık daha iyi. Superlight 2 ve viper v3 pro dan bahsediyorum.

Son düzenleme:

ÖmerT/

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Ömer Tunagür
Palm hocam ben şöyle düşündüm aslında valorant csgo da falan attack shark i kullanırım hikayeli oyunlar oynayacağım zaman ise razeri

Sensör nasıl geri yani
o pcnle alakalı pc 8000 hrtz i kaldıramıyorsa kullanamazsın ztn burda mouse u kötülemek yanlış olur

Top Bottom