gamepowerin bir çok modelinde bu sorun var, ya mouse değişeceksin yada öyle kullanacaksın.Beyler mouseyi sadece ıslak mendil ile siliyorum böle oldu ne yapabilirim bunun için
evet mecbur alıcam galibagamepowerin bir çok modelinde bu sorun var, ya mouse değişeceksin yada öyle kullanacaksın.
Ben de uzun zamandır birkaç güne bir siliyorum klavye ve mouse (gamepower ursa önceden Bane) hiç böyle bir şey yaşamadım ama ben havlu kağıt ile kuruluyorumBeyler mouseyi sadece ıslak mendil ile siliyorum böle oldu ne yapabilirim bunun için
Bütçenizi belirtirseniz öneri yapabilirim.evet mecbur alıcam galiba
500 tl kablolu mouse bakıyorum palm gripBütçenizi belirtirseniz öneri yapabilirim.
benim mouse 2 yıl olcak heralde ya eskidi artıkBen de uzun zamandır birkaç güne bir siliyorum klavye ve mouse (gamepower ursa önceden Bane) hiç böyle bir şey yaşamadım ama ben havlu kağıt ile kuruluyorum
Benim Bane 1,5yıl filan oldu hiçbir şey yok kablosu bozuldu500 TL kablolu mouse bakıyorum palm grip
Post automatically merged:
benim mouse 2 yıl olcak heralde ya eskidi artık
rival 3 öneririm hocam, deathadder v2 almayın sorunlu bir mouse.500 TL kablolu mouse bakıyorum palm grip
Post automatically merged:
benim mouse 2 yıl olcak heralde ya eskidi artık