Neler Yeni

mouse BİLGİSİ OLAN YARDIMCI OLSUN LÜTFEN

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
El ölçümü yapın, 18CM'den daha büyük bir el ile sıkıntı yaşayabileceğinizi düşünüyorum, Ölçüm yapmak için bilek çizginizden orta parmağınızın ucuna kadar ölçüm yapın.

ERDEM 45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Erdem Ergüden
El ölçümü yapın, 18CM'den daha büyük bir el ile sıkıntı yaşayabileceğinizi düşünüyorum, Ölçüm yapmak için bilek çizginizden orta parmağınızın ucuna kadar ölçüm yapın.
El ölçüm 18cm

ERDEM 45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Erdem Ergüden
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Güneş Can ilhan
Fiyat ya da teknik özellik için değil de mouse ağırlığı ve şekli için yorum yapmak gerekirse mouse almadan önce mutlaka elinize uyuyor mu rahat alışabilir misiniz bi deneyin derim.
Razer Mamba Tournament edition almıştım evet mouse çok iyi ama bileğimi çok ağrıttı kullanamadım bi türlü onun yerine gittim Logitech g203 aldım gerçekten iyi mouse ve bileğimi yormadı. Fakat kuzenimde tam tersi benim mouse onun bileğini ağrıttı ve o razer mamba'yı kullanmaya başladı. O yüzden almadan önce mouse şekli ağırlığı vs test edin. mağazalarda inceleyin derim.

johndoe

80+
Eger elinizin yarısıyla avuç, diger yarısıyla pençe arası yapabilirseniz bu mükemmel bir mouse:

3389 sensör, Model O'nun daha iyi hali denebilir. Sadece O'nun kablosuzu bundan iyi kablo olmaması ve biraz daha iyi sensör dolayısıyla. Standart O'dan iyi bir mouse ve zaten düz O iyi bir referans noktası.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,591
Üyeler
164,027
Son üye
Custolive
Top Bottom