Eness0 80+ Katılım 21 Ağustos 2020 Mesajlar 402 Dahası Reaksiyon skoru 189 İsim Enes Cansev 14 Ekim 2020 #1 Mouse imleci kendi kendine hareket ediyor çözümü var mı? Mouse Cooler Master CM110
gorkxgoat 80+ Bronze Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 1,383 14 Ekim 2020 #2 Eness0 yazmış: Mouse imleci kendi kendine hareket ediyor çözümü var mı? Mouse Cooler Master CM110 Devamı için tıklayın... Siz kontrol edemiyormusunuz? Ve imleç kendi kendine tıklayabilip sekme açabiliyormu
Eness0 yazmış: Mouse imleci kendi kendine hareket ediyor çözümü var mı? Mouse Cooler Master CM110 Devamı için tıklayın... Siz kontrol edemiyormusunuz? Ve imleç kendi kendine tıklayabilip sekme açabiliyormu
Eness0 80+ Katılım 21 Ağustos 2020 Mesajlar 402 Dahası Reaksiyon skoru 189 İsim Enes Cansev 14 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Gqrky yazmış: Siz kontrol edemiyormusunuz? Ve imleç kendi kendine tıklayabilip sekme açabiliyormu Devamı için tıklayın... ben kontrol edebiliyorum mouse u bırakınca imlec kendi kendine çok olmasada hareket ediyor
Gqrky yazmış: Siz kontrol edemiyormusunuz? Ve imleç kendi kendine tıklayabilip sekme açabiliyormu Devamı için tıklayın... ben kontrol edebiliyorum mouse u bırakınca imlec kendi kendine çok olmasada hareket ediyor
gorkxgoat 80+ Bronze Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 1,383 14 Ekim 2020 #4 Eness0 yazmış: ben kontrol edebiliyorum mouse u bırakınca imlec kendi kendine çok olmasada hareket ediyor Devamı için tıklayın... MalwareBytes ile bilgisayarınızı taratın Eğer gene aynı şey devam ediyorsa mouseyle ilgili bir sıkıntı olabilir.
Eness0 yazmış: ben kontrol edebiliyorum mouse u bırakınca imlec kendi kendine çok olmasada hareket ediyor Devamı için tıklayın... MalwareBytes ile bilgisayarınızı taratın Eğer gene aynı şey devam ediyorsa mouseyle ilgili bir sıkıntı olabilir.
bythmn 80+ Gold Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 8,009 En İyi Cevap 1 14 Ekim 2020 #5 Mouse kaynaklı olmakla beraber mousepad kaynaklı da olabilir.Benim mousepadin yüzeyinden dolayı ben de benzer durumu yaşamıştım.Padi değiştirdim düzeldi.
Mouse kaynaklı olmakla beraber mousepad kaynaklı da olabilir.Benim mousepadin yüzeyinden dolayı ben de benzer durumu yaşamıştım.Padi değiştirdim düzeldi.