Neler Yeni

mouse kullanırken çok zorlanıyorum

selamlar bir sorunum var gittim aşırı geri zekalı gibi everest mouse aldım indirimde diye ama tutması çok zor tutmak için bileğimi bilgisayar masasına dayıyorum ama tahta olduğu için elim terlediğinde hareket ettiremiyorum rahatsız ediyor zorluyor ve bileğimde tahrişe sebep oluyor birde benim elim büyüktür bunu nasıl çözebilirim mouseyi değiştirsem olurmu yapa mouse-pad alsam etkili olurmu

birde mouse ayakları çok küçük tozlanıyor kendiside hiç kullanılmıyor neredeyse aim alırken çıldırıyorum bide kenarlarını şekilli şukullu yapmışlar ama ayaklarından önce onlar yere değiyor aim iyice çöp oluyor

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
1
selamlar bir sorunum var gittim aşırı geri zekalı gibi everest mouse aldım indirimde diye ama tutması çok zor tutmak için bileğimi bilgisayar masasına dayıyorum ama tahta olduğu için elim terlediğinde hareket ettiremiyorum rahatsız ediyor zorluyor ve bileğimde tahrişe sebep oluyor birde benim elim büyüktür bunu nasıl çözebilirim mouseyi değiştirsem olurmu yapa mouse-pad alsam etkili olurmu

birde mouse ayakları çok küçük tozlanıyor kendiside hiç kullanılmıyor neredeyse aim alırken çıldırıyorum bide kenarlarını şekilli şukullu yapmışlar ama ayaklarından önce onlar yere değiyor aim iyice çöp oluyor
Everest mouse almak geri zekalılık değildir ben 3 yıldır SMG-32 modelini kullanıyorum gayet memnunum ama sizin aldığınız mouse zaten fiyatı neyse o kadar performans veriyor.

Muti

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Onur Muti
İlgilendiği Kategoriler
Mobil Bilgisayarlar, Apu sistemler, birazcık da gamepedler
Instagram
İg: @0nnurrr
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199119862888/
Discord
Muti#0817
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
everest diye geçiyor ama üstünde rush logosu var:sneaky:
benimki everest arkadaşlar link atın dedi ilk gördüğümü attım hacı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Everest mouse almak geri zekalılık değildir ben 3 yıldır SMG-32 modelini kullanıyorum gayet memnunum ama sizin aldığınız mouse zaten fiyatı neyse o kadar performans veriyor.
pardon yanlış olmuş reiz .D everest power almak geri zekalılıktır :D zamanında aldım her psu mu soran cahil damgası vuruyor :(

Flamesa

80+ Silver
20tllik mouseden bir şey beklemeyin zaten. Bütçeniz ne kadar?

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
1
benimki everest arkadaşlar link atın dedi ilk gördüğümü attım hacı
Mesaj otomatik birleştirildi:

pardon yanlış olmuş reiz .D everest power almak geri zekalılıktır :D zamanında aldım her psu mu soran cahil damgası vuruyor :(
Önemli değil ben de zaten acaba PSU'mu demek istedi dedim ama hiçte benzemeyen kelime mouse ve psu o yüzden yorumu yapayım dedim 😅

Top Bottom