Sa arkadaşlar. Bütçem maksimum 1000 lira. Kronik sorunu olmayan bir model tavsiye edebilir misiniz? Elim küçük. Orta parmaktan bileğe kadar 18 cm.
Endgame Gear XM1r Oyuncu Mouse - Beyaz
Endgame Gear XM1r Optik Oyuncu Mouse Patentli Analog Teknoloji Patentli analog teknolojisi sayesinde XM1r, tıklamaları tam olarak tanımak için geleneksel sinyal iç karartıcılığının ötesine geçer. Bu yöntem dijital yaklaşımlardan çok daha üstündür. Dijital sinyal işleme yalnızca iki geri bildirim...shop.connectgame.com.tr
endgame'e mail atıp garantiye gönderebiliyorsun connectgame pek oralı olmuyorBunun garantisine kim bakıyor?
amazondan m800 ultra alınmazmıydı bu fıyat bandındaendgame'e mail atıp garantiye gönderebiliyorsun connectgame pek oralı olmuyor
bu mouse yarın gelicek istersen deneyimlerimi yazarımBunun garantisine kim bakıyor?
he o da oluramazondan m800 ultra alınmazmıydı bu fıyat bandında
İlla bilindik marka olsun diye bir takıntım yok ama garantilik bir durum olursa diye tırsmıyor değilimendgame'e mail atıp garantiye gönderebiliyorsun connectgame pek oralı olmuyor
bu mouse yarın gelicek istersen deneyimlerimi yazarım
En son yaşayacağın mouselardan biri.İlla bilindik marka olsun diye bir takıntım yok ama garantilik bir durum olursa diye tırsmıyor değilim
Çok iyi olur.
aga mouse geldi şuan kullanıyorum eski mousem çok kötüydü gerçekten baya üst segmente geçmiş gibi hissettimİlla bilindik marka olsun diye bir takıntım yok ama garantilik bir durum olursa diye tırsmıyor değilim
Çok iyi olur.
aga mouse geldi şuan kullanıyorum eski mousem çok kötüydü gerçekten baya üst segmente geçmiş gibi hissettim
şöyle bi yazılımıda var
Alıntıyı görüntüle
96tl kargo parası ödemek zorunda kaldım onun dışında şuana kadar memnunumÜrünü beğendim ama ConnectGame baya sıkıntılı bir firmaymış. Bunlara işin düşerse yandın. Sıkıntı çıkarsa Endgame'e ulaşmaktan başka çare yok. Onlar da ne kadar yardımcı olur bilemiyorum.
96tl kargo parası ödemek zorunda kaldım onun dışında şuana kadar memnunum