300 tl kadar daha zorlayabilirseniz atk x1 pro max + 8k dongle satiyorum hocam profilime girince ilanlar kismindan bakabilirsiniz kargoyu bedava hallederiz bilginize.Bütcem 1.5k (2k yı zorlayabilirim)
Kriterim kablosuz ve şarjlı olması dongle veya şarj istasyonu yanında gelse iyi olur
Valorant cs vs oynayacağım
O kadar zorlayamam maalesef300 tl kadar daha zorlayabilirseniz atk x1 pro max + 8k dongle satiyorum hocam profilime girince ilanlar kismindan bakabilirsiniz kargoyu bedava hallederiz bilginize.
anladim iyzico ve parolapara da suanda kampanya olmasi lazim sanirim 1000 tl civarinda cashback sunuyordu sartlari tam bilmiyorum ama wraith uzerinde birseyler bulabilirsiniz gibi geldiO kadar zorlayamam maalesef
Teşekkürler bir bakayımanladim iyzico ve parolapara da suanda kampanya olmasi lazim sanirim 1000 tl civarinda cashback sunuyordu sartlari tam bilmiyorum ama wraith uzerinde birseyler bulabilirsiniz gibi geldi
https://wraithesports.com/products/vgn-atk-blazing-sky-x1-wireless-mouse?variant=49335742824641 BuBütcem 1.5k (2k yı zorlayabilirim)
Kriterim kablosuz ve şarjlı olması dongle veya şarj istasyonu yanında gelse iyi olur
Valorant cs vs oynayacağım