SevgimVatan29
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
bütçe 1200 şimdi gamepower bane kullanıyom 2 sene oldu alabilirim iyi ben baktım ama kafamda pek oluşturamadım
bütçe 1200 şimdi gamepower bane kullanıyom 2 sene oldu alabilirim iyi ben baktım ama kafamda pek oluşturamadım
kral gloris aldım indirimdeydi hoşumada gitti
Bloody fps oyunları oynuyorsan yazılımsal olarak çok avantajlı core 3 ve 4 aktif geliyor
![]()
Attack Shark R1 Superlıght 18000 Dpı Ultra Hafif Paw3311 Kablosuz Oyuncu Faresi (GRIP TAPE HEDİYELİ) - Fiyatı, Yorumları
R1 Superlıght 18000 Dpı Ultra Hafif Paw3311 Kablosuz Oyuncu Faresi (GRIP TAPE HEDİYELİ) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
![]()
Glorious Model O Gaming Mouse - Mat Siyah
Model O’nun Petek Kabuğu, ultra dayanıklı gücünü korurken tüy kadar hafif bir ağırlık elde etmenin anahtarıdır.www.laptop.com.tr
Hemen lazımsa r1i almanı öneririm fakat zamanın varsa deluxu alman daha iyi pili dışında üzmez akşamları şarja takarsın
keşke z1 alaydınkral gloris aldım indirimdeydi hoşumada gitti
reis oyun oynarken aşırı elodog kasmıyor hem eğlence hem görüntü arada ciddiyet bence cok da fark olmaz diye düşünüyorum bide o fiyata wr bi maous biraz sıkıntı gibi bekeşke z1 alaydın
yok kanka aralarında harbi fark var ve z1 kabloluda kullanabiliyorsdunkablosuzdu yani çok kullanışlıreis oyun oynarken aşırı elodog kasmıyor hem eğlence hem görüntü arada ciddiyet bence cok da fark olmaz diye düşünüyorum bide o fiyata wr bi maous biraz sıkıntı gibi be
umarım kral bi sıkıntı olursa aklımda olur canını yerim teşekürleryok kanka aralarında harbi fark var ve z1 kabloluda kullanabiliyorsdunkablosuzdu yani çok kullanışlı