Oyun için Mouse Pad Önerisi

GonsaLez

80+
Reaksiyon skoru
12
Bütçe
1200
Merhabalar. LOL CS ve hikayeli oyunları oynuyorum ve gündelik olarak bilgisayar kullanıyorum. Beni uzun süre götürecek güzel bir mouse pad arıyorum. Ölçüleri 40x40 45x45 gibi olsa yeterli bütçe belirlemedim ama f/p oranı yüksek yaklaşık 1000-1200 TL ayırmayı düşünüyorum farklı bütçelerde de öneri yapabilirsiniz.

Uzun süreden kastım hemen kullanılmaz hale gelmemesi bir kaç sene sorunsuz kullanmak ıstiyorum. Kenarları aşınmasın mesela.

Merhabalar. LOL CS ve hikayeli oyunları oynuyorum ve gündelik olarak bilgisayar kullanıyorum. Beni uzun süre götürecek güzel bir mouse pad arıyorum. Ölçüleri 40x40 45x45 gibi olsa yeterli bütçe belirlemedim ama f/p oranı yüksek yaklaşık 1000-1200 TL ayırmayı düşünüyorum farklı bütçelerde de öneri yapabilirsiniz.
dostum e sporcu falan değilsen aralarında aşırı fark yok padlerin o yüzden 400 500 liraya kaydırmaz taban bak belirlediğin ölçülerde olan varsada al geç . her mouse ped zaten seni yıllarca götür . 20 liraya aldığım pad (şuan 300 lira falandır) hala yırtılma aşınma vs yok gayet iş görüyor . yani o parayı pad e vereceğine sistemi biraz faha yükselt :D

qck heavy aldığım zamanlar bu fiyattaydı önerebilirim bir de vaxee pa outset var bende bunu y dışından getirtmiştim qck heavy çok iyi mousepad değiştirip değiştirip kullanıyorum, birde level 10 olduğumuzdan dolayı bu işlerden zevk alıyorum qck heavy alın keyfinize bakın.

Longteng de alınabilir

dostum e sporcu falan değilsen aralarında aşırı fark yok padlerin o yüzden 400 500 liraya kaydırmaz taban bak belirlediğin ölçülerde olan varsada al geç . her mouse ped zaten seni yıllarca götür . 20 liraya aldığım pad (şuan 300 lira falandır) hala yırtılma aşınma vs yok gayet iş görüyor . yani o parayı pad e vereceğine sistemi biraz faha yükselt :D
E sporcu değilim ama kullandığım ürünlerin güzel olmasını istiyorum. Mousepad yazdığında bir sürü ürün çıkıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Longteng de alınabilir
Klassegear mi

E sporcu değilim ama kullandığım ürünlerin güzel olmasını istiyorum. Mousepad yazdığında bir sürü ürün çıkıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Klassegear mi
Evet

1000 liraya ne yukseltebilirki

KlasseGear önerebilirim. Ya da Steelseries.

1000 liraya ne yukseltebilirki
sistemi hala almadıysan hazır sistemleri alırken özelleştirme kısmında kasa psu ram ssd hatta belkide işlemci bile bir tık daha iyisi seçilebilir o bütçeye ama sistemi zaten aldıysanda en kötü paran cebinde kalır

Geri