g305 tam sana uygunŞuan kullandığım mouse g300s elime bir tık ufakda geliyor. Bütçem 400-600TL. Oyunda oynuyorum, günlük işlerde de kullanıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
Hyperx pulsefire haste önerebilirim paw3335 senrör, 59g ağırlık, ttc gold 60m switchlere ve paracord kabloya sahip ben de geçen hafta aldım baya beğendim tek sıkıntısı yazılımı pek iyi değil ve Microsoft storeden indiriliyorŞuan kullandığım mouse g300s elime bir tık ufakda geliyor. Bütçem 400-600TL. Oyunda oynuyorum, günlük işlerde de kullanıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
Reis biraz daha bilindik marka bakıyorum ya. Sağlam olsun bütçede var. Yinede çok saol.Hyperx pulsefire haste önerebilirim paw3335 senrör, 59g ağırlık, ttc gold 60m switchlere ve paracord kabloya sahip ben de geçen hafta aldım baya beğendim tek sıkıntısı yazılımı pek iyi değil ve Microsoft storeden indiriliyor
Hyperx bilindik marka zaten bilmiyorsan sorun sendeReis biraz daha bilindik marka bakıyorum ya. Sağlam olsun bütçede var. Yinede çok saol.
Logitech, steelseries gibi markalara göre yorum yaptım. Bütçem varken 300 tl lik mouse almak istemem.Hyperx bilindik marka zaten bilmiyorsan sorun sende
Çok pardon fiyatı yanlış yazdım.Logitech, steelseries gibi markalara göre yorum yaptım. Bütçem varken 300 TL lik mouse almak istemem.
rival 3Şuan kullandığım mouse g300s elime bir tık ufakda geliyor. Bütçem 400-600TL. Oyunda oynuyorum, günlük işlerde de kullanıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
Emin ol rival3 ve g305 den çok daha iyi bir mouseLogitech, steelseries gibi markalara göre yorum yaptım. Bütçem varken 300 TL lik mouse almak istemem.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çok pardon fiyatı yanlış yazdım.