Neler Yeni

MOUSE ÖNERİN ALLAH AŞKINA DARA DÜŞTÜM :D

Mrphy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Raif Berke Yılmaz
yaw mouse alacam herkes farklı bişe söylüyo sensörden falanda anlamıyom ne alcağımı şaşırdım bi mouse söyleyin bana fps oyuncusuyum kablosuz olan hafif güzel bi mouse lazım fakat 4k hz olmasın monitörüm 165hz

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Emir
İlgilendiği Kategoriler
Donanım-Çevre Birimleri-Yazılım-İndirimler
dareu a950 pro güzel knk , illa 4k destekliyor diye 4k kullanmıyorsun merak etme :). Ayarlardan istedigin sekilde kullanabiliyosun. Bu arada ben de aynı mouse u kullanıyorum öneririm.

Mrphy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Raif Berke Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
dareu a950 pro güzel knk , illa 4k destekliyor diye 4k kullanmıyorsun merak etme :). Ayarlardan istedigin sekilde kullanabiliyosun.
hocam bu mouseda baya önerildi ben mesela ne gibi ayrıcalıkları var onu öğrenmek istiyorum yani alacağamın en iyisini almak istiyom

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Emir
İlgilendiği Kategoriler
Ben en iyisi olmasına göre almadım ürünü. İlk önceligim fiyat olarak beni darlamamasıydı . İkinci olarak da forumdaki konularda cogu kullanıcının bu üründen memnun kalıp geri dönüşler yaptıgını gördüm o yüzden almaya karar verdim . Mouse hakkındaki konulara bakarsan hangi özelliklerinin mouse u öne cıkardıgını görebilirsin.

Mrphy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Raif Berke Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
dareu a950 pro güzel knk , illa 4k destekliyor diye 4k kullanmıyorsun merak etme :). Ayarlardan istedigin sekilde kullanabiliyosun. Bu arada ben de aynı mouse u kullanıyorum öneririm.
hocam bu mouseda şey özelliği varmı hani mouse yukarı kalktığında sensör yine onu görüp dönüymu havadayken

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Emir
İlgilendiği Kategoriler
:D , mouse un ayarlardında tracking distance destegi bulunuyor fakat dedidgin gibi mouse u havaya kaldırıp kullanılcak kadar bir algılama mesafesi yok 1 ve 2 mm olarak secebiliyorsun ki bu da cok fark eden bi aralık degil.

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Mehmet Yılmaz

Ben Tümay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
557
İsim
Tümay
Herkes farklı mouse önerecek hocam işte sensörü PAW 3395, PAW 3399 ve Focus+ olanlar en üst sensöre sahip oluyor. En iyisini istiyorsan bu sensöre sahip mouselardan birini alabilirsin. Bütçen varsa en iyisi Razer Deathadder V3 Pro Wireless bence.

Top Bottom