Neler Yeni

Mouse önerisi 2000₺ bütçe

ZeRRaen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
FPS oyunları , toplama bilgisayarlar , okul hayatı ,
Instagram
ardazeren025
Twitter
arda
Discord
ZeRRaen#9836
Hmm işim eczacılık bilemedim ne yapsam ama oyunda oynuyorum çoğunlukla akşamları yoksa iş için neden 4070 sistem dizeyim :)
Hocam attığım 6 tuşlular da yeter bence işiniz için. Veya 2 mouse kullanırsınız. Yanına bir tane de iş için xotran alabilirsiniz ama 2'si aynı anda yürümez maalesef

Trabzonlu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
383
İsim
Ömerfaruk
Hocam attığım 6 tuşlular da yeter bence işiniz için. Veya 2 mouse kullanırsınız. Yanına bir tane de iş için xotran alabilirsiniz ama 2'si aynı anda yürümez maalesef
Bakıcam

Nadeko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Oğulcan Direk
abi bir mouseden beklentin ne? tutuş şeklin ne? makro kullanan biri misin değil misin? önemli faktörler bunlar piyasanın en üst segmentinde olan tüm mouselerin görünüşleri nerdeyse sade ama en iyi olmalarının sebepleri dış kabuğu değil, iç sensörleri üst segment çoğu mouse tutuş şekillerini çözdü zaten hani o sade görünüşlü mouseler tutuş kousunda hiç sıkıntı yapmıyor ayrıca elin kaç cm? bunlar önemli olan unsurlar

Trabzonlu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
383
İsim
Ömerfaruk
abi bir mouseden beklentin ne? tutuş şeklin ne? makro kullanan biri misin değil misin? önemli faktörler bunlar piyasanın en üst segmentinde olan tüm mouselerin görünüşleri nerdeyse sade ama en iyi olmalarının sebepleri dış kabuğu değil, iç sensörleri üst segment çoğu mouse tutuş şekillerini çözdü zaten hani o sade görünüşlü mouseler tutuş kousunda hiç sıkıntı yapmıyor ayrıca elin kaç cm? bunlar önemli olan unsurlar
Elin bilek bitiminden orta parmağım 20 cm
Makro kullanıyorum
Beklentim hem görünüş renkli mümkünse rgb olması
Kaliteli 1 sene sonra tekerleğinin bozulmaması vs
Tutuş şeklim palm grip
Arkadasın atmıs oldugu mouseler çok güzel ve kaliteli olabilir ama ben tamamen rgb üzerine bir pc toplamış oldugum için onunda kontrollü rgb li olmasını istiyorum gerekirse 2 sene sonra bozulsun atayım ama gizel gözüksün

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,607
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Dahası  
Reaksiyon skoru
28