Neler Yeni

Mouse önerisi 800 TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
halit
rival 5 dpi olarak daha fazla kablosu daha uzun fps ve mmo oyunlarında bir tık daha önde bak aşağı link bırakıyorum oradan inceleyebilirsin

eğer bütçeni bir tık arttırabiliyorsan 950tl ye logitech g502 hero var ama daha ağır ve büyük bir mouse onunda rival 5 ile kıyaslamasını bırakıyorum.

bunlar kağıt üstündeki değerler genel anlamda kullanıcı yorumlarını okumak en iyi sonucu verir sana el yapına kullanım biçimine göre karar verirsin.

rival 5 üzmez seni

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Sergen Akça
rival 5 dpi olarak daha fazla kablosu daha uzun fps ve mmo oyunlarında bir tık daha önde bak aşağı link bırakıyorum oradan inceleyebilirsin
rival 5 denemem lazım çünkü clickler ufacık bile sallansa beni rahatsız ediyor, mediamarktta deneyip yazarim yarin. sagolun link bırakmadınız ama

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
halit
rival 5 denemem lazım çünkü clickler ufacık bile sallansa beni rahatsız ediyor, mediamarktta deneyip yazarim yarin. sagolun link bırakmadınız ama
yukarda ekledım
Mesaj otomatik birleştirildi:

benim internet cafemde rival 3 var, kullanan oyuncular çok beğeniyor ve baya sağlam. rival 5 hiç kullanmadım ama aynı tip mouse'nin üst modeli işte rival 5 şeklide hemen hemen aynı sayılır

Son düzenleme:

edm321

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
edm321
Glourious model D veya O'nun kablolu versiyonlarınada bakabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Sergen Akça
Glourious model D veya O'nun kablolu versiyonlarınada bakabilirsin
teşekkürler hocam overpriced durumda.

yukarda ekledım
Mesaj otomatik birleştirildi:

benim internet cafemde rival 3 var, kullanan oyuncular çok beğeniyor ve baya sağlam. rival 5 hiç kullanmadım ama aynı tip mouse'nin üst modeli işte rival 5 şeklide hemen hemen aynı sayılır
internet kafe istanbulda mı?

Top Bottom