Ajazz aj159 pro alıp beğenmedim sattım bilgisayarım destekliyor 8khzvxe mad r veya x1 f1 serisi mouseları onerebilirim bilgisayarın kaldırırsada 8k hz ile oynayabilirsin
rampage zenith pro da alabilirsin donanımarşivi videosunu da yapmıştı hattaAjazz aj159 pro alıp beğenmedim sattım bilgisayarım destekliyor 8khz
Aerox 3 kronik sorunlu. Normalde güzel mouse ama bir gece ansızın sensörü bozulabilir. 2 kere bozuldu 1 inde değişim yaptılar 2. sinde garanti bitmiştiMerhaba. Aktif steelseries rival 3 kullanıyorum. Öneri Steelseries Aerox 3 kablolu 1399tl Razer basilisk v3 hyperx kablosuz 1750tl
Bütçe önemli değil sadece fp ürün arıyorum mesela razer çoğu yerde pahalı satılıyor fakat şuan 1750 TLbutce nedir
Uzak durayım o haldeAerox 3 kronik sorunlu. Normalde güzel mouse ama bir gece ansızın sensörü bozulabilir. 2 kere bozuldu 1 inde değişim yaptılar 2. sinde garanti bitmişti
Ama 2 yıl garanti sayesinde rahat kullanırsınız. Uzun ömürlü olsun derseniz bilememBütçe önemli değil sadece fp ürün arıyorum mesela razer çoğu yerde pahalı satılıyor fakat şuan 1750 TL
Mesaj otomatik birleştirildi:
Uzak durayım o halde
https://shop.connectgame.com.tr/pro...ming-mouse-siyah?_pos=12&_sid=14f39bcb8&_ss=r siteye güvenirsen al bunu derim garanti konusunda kötülerBütçe önemli değil sadece fp ürün arıyorum mesela razer çoğu yerde pahalı satılıyor fakat şuan 1750 TL
Mesaj otomatik birleştirildi:
Uzak durayım o halde