rampage zenith pro da alabilirsin donanımarşivi videosunu da yapmıştı hattaAjazz aj159 pro alıp beğenmedim sattım bilgisayarım destekliyor 8khz
Aerox 3 kronik sorunlu. Normalde güzel mouse ama bir gece ansızın sensörü bozulabilir. 2 kere bozuldu 1 inde değişim yaptılar 2. sinde garanti bitmiştiMerhaba. Aktif steelseries rival 3 kullanıyorum. Öneri Steelseries Aerox 3 kablolu 1399tl Razer basilisk v3 hyperx kablosuz 1750tl
Bütçe önemli değil sadece fp ürün arıyorum mesela razer çoğu yerde pahalı satılıyor fakat şuan 1750 TLbutce nedir
Uzak durayım o haldeAerox 3 kronik sorunlu. Normalde güzel mouse ama bir gece ansızın sensörü bozulabilir. 2 kere bozuldu 1 inde değişim yaptılar 2. sinde garanti bitmişti
Ama 2 yıl garanti sayesinde rahat kullanırsınız. Uzun ömürlü olsun derseniz bilememBütçe önemli değil sadece fp ürün arıyorum mesela razer çoğu yerde pahalı satılıyor fakat şuan 1750 TL
Mesaj otomatik birleştirildi:
Uzak durayım o halde
https://shop.connectgame.com.tr/pro...ming-mouse-siyah?_pos=12&_sid=14f39bcb8&_ss=r siteye güvenirsen al bunu derim garanti konusunda kötülerBütçe önemli değil sadece fp ürün arıyorum mesela razer çoğu yerde pahalı satılıyor fakat şuan 1750 TL
Mesaj otomatik birleştirildi:
Uzak durayım o halde