Öneri Mouse onerisi olan ?

palm tutuyosan model d wireless, deathadder v2x arttırırsan pwnage symettrical, indirimde pulsar xlite wireless var.
claw tutuyosan xtrfy mz1, model o wireless ve haste wireless var. arttırırsan kablolu ama endgame xm1 var. orochi v2'de düşünülebilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hasteyle model o arasında 200tl fiyat farkı var. hastenin switchleri, malzeme kalitesi, müşteri hizmetleri daha iyi.
gloriousun görünüşü, hissedilcek aşırı fark olmasada sensörü, sarj kablosu daha iyi. skatezleri ikisininde çok iyi model o bir tık önde bence. ben haste alırdım ama model o'da şuan çok alınabilir fiyatta oda pişman etmez
hocam palm tutuyorum model d ile deathadder v2x arasında kaldım gibi ama sanırım beyaz oldugu icin model d alabilirim sizce ?

eline hangisi uyuyorsa onu al
hocam peki wireless model 1000 tl 19000 dpı bide kablolu model var 500 tl12000 dpı aralarında 400 tl fark var kablosuz almaya değer mi yoksa kabloluyu alayımmı

hocam peki wireless model 1000 TL 19000 dpı bide kablolu model var 500 tl12000 dpı aralarında 400 TL fark var kablosuz almaya değer mi yoksa kabloluyu alayımmı
kablosuz

basiliks v2 alma ben aldım pişman oldum şimdi zowie alacağım ( pckolikten 300 tl almıştım )

basiliks v2 alma ben aldım pişman oldum şimdi zowie alacağım ( pckolikten 300 TL almıştım )
kanka zowie devri bitti artık wirelessları çıkcak çok zowie istiyosan onları bekle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,545
Üyeler
187,696
Son üye
9Duce
Geri