Mouse önerisi verebilir misiniz?

yigit213

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
1000
Arkadaşlar logitech g102 kullanıyordum bundan önce ve beni 3 4 yıl rahat götürdü. Daha sonra tekerleği bozuldu diye Razer Viper Mini modeline geçtim yaklaşık 7 ay önce ve logitechten sonra elime tam oturdu bayağı iyiydi yani fakat 7. ayın sonunda dün yani bir anda sensörü bozuldu ve bu sorunun birkaç kişide daha yaşandığını fark ettim. Elim biraz küçük razer viper mini yerine mouse almayı düşünüyorum 500-1000tl bütçe arası ne önerirsiniz?

Razer basiliks v3 ucuza bulursan al

Razer Deathadder V2 de iyi fazla tuşa ihtiyacın yoksa rgb takıntın yoksa alabilirsin

Razer sensör konusunda en iyi marka çok hassas ve ince ayar yapabiliyorsun yazılımı da çok iyi
Razerın iyi olduğunu biliyorum razer viper mini'yi o yüzden tercih ettim zaten fakat ürünün 7 ayda temiz kullanmama rağmen sensörü bozuldu o yüzden akılda soru işareti bırakıyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hyperx Pulsefire Haste alabilirsiniz
Bir bakacağım teşekkürler

Ajazz aj199, test edildi onaylandı

Üstüne biraz daha koyabiliyorsan bunu al. Bu fiyatlara en iyisi. Normalde bu özellikte ki mouse lar 2.000₺ ve üstü

Hiç duymamıştım bu markayı biraz bahseder misiniz?
İncelemesini yaptım, 3395 sensör huano switch var bu paraya böyle mouse yok piyasada

Üstüne biraz daha koyabiliyorsan bunu al. Bu fiyatlara en iyisi. Normalde bu özellikte ki mouse lar 2.000₺ ve üstü

Teşekkür ederim fakat 1000tl üst sınır olduğu için üst sınırın da üstüne çıkmak problem benim için

Arkadaşlar logitech g102 kullanıyordum bundan önce ve beni 3 4 yıl rahat götürdü. Daha sonra tekerleği bozuldu diye Razer Viper Mini modeline geçtim yaklaşık 7 ay önce ve logitechten sonra elime tam oturdu bayağı iyiydi yani fakat 7. ayın sonunda dün yani bir anda sensörü bozuldu ve bu sorunun birkaç kişide daha yaşandığını fark ettim. Elim biraz küçük razer viper mini yerine mouse almayı düşünüyorum 500-1000tl bütçe arası ne önerirsiniz?
dragonfly f1 al

Geri