Neler Yeni

Çözüldü✓ Mouse scrool tuşunu kullandıkca kasadan cızırdama geliyor?

kkurt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Kadir KURT
merhaba. başlıkta gördüğünüz gibi mouse de scrool tuşunu kaydırdıkca kasadan bir cızırtı geliyor. boşta dururken de arada geliyor ama scroll kaydırdıkca daha çok geliyor. sebebini bilen var mı? bir zararı vs olur mu nasıl çözebilirim? bilgisayarı 2 ay önce dizdim.

Mevsim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
560
İsim
Fettah Özalp
değişik bir coin while sorunu bendede var bu. webde gezerken mouse hareket ettirirken klavyede tuş işleyince vs. durumlarda geliyor sıkıntı edilcek bir şey değil. çok rahatsız ediyorsa iade et ama performansında yürüründe sıkıntı çıkmaz. sadece mouse den geliyor ise çözümü düşük hz seviyesine sahip bir mouse kullanmak. onuda neden yaparsın sana kalmış.

kkurt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Kadir KURT
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
değişik bir coin while sorunu bendede var bu. webde gezerken mouse hareket ettirirken klavyede tuş işleyince vs. durumlarda geliyor sıkıntı edilcek bir şey değil. çok rahatsız ediyorsa iade et ama performansında yürüründe sıkıntı çıkmaz. sadece mouse den geliyor ise çözümü düşük hz seviyesine sahip bir mouse kullanmak. onuda neden yaparsın sana kalmış.
evet şimdi iyice araştırdım dediğiniz gibiymiş. rdr2 de benchmark testine soktum ses geldi farketmemiştim bugüne kadar. asus dual rx7700xt kullanıyorum yazacagım değişim için teşekkürler.

Mevsim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
560
İsim
Fettah Özalp
evet şimdi iyice araştırdım dediğiniz gibiymiş. rdr2 de benchmark testine soktum ses geldi farketmemiştim bugüne kadar. asus dual rx7700xt kullanıyorum yazacagım değişim için teşekkürler.
o kartta istediğin kadar değişim yap rdr2 de o ses gelicek gelmek zorunda. sadece 4 5 kere değiştirirsen belki derecesi düşük bir cihaz gelebilir. ama değmez. al sat da felanda dert etmiyor kimse. bana kalırsa iade felan etme oyna geç.

kkurt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Kadir KURT
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
o kartta istediğin kadar değişim yap rdr2 de o ses gelicek gelmek zorunda. sadece 4 5 kere değiştirirsen belki derecesi düşük bir cihaz gelebilir. ama değmez. al sat da felanda dert etmiyor kimse. bana kalırsa iade felan etme oyna geç.
tamamdır hocam teşekkürler cevabın için. hiç uğraşmayayım o zaman

Top Bottom