Neler Yeni

Mouse skatez çıkartımı hakkında yardım

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Suleyman
Elimde asus rog gladius 3 mouse var altları kirlenmiş gibi duruyor tozlu biraz skatezi nasıl çıkartıcam veya çıkartmam sağlıklımı mouseyi yeni aldım uğraştırıcı bir işlemse sadece dışardan temizlerim

Kutudan böyle bir şey çıktı bu skatez için mi?

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    1.8 MB · Hit: 9

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,066
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
hangi skatezden takacaksın

ruaF1912

80+ Bronze
Çıkardığınızda eskisi gibi olmuyor, skatez, skatezlikten çıkıyor, ellemenizi tavsiye etmem. Mousepad üzerinde skatezleri geri taktığınızda sanki bir yere takılıyormuş gibi bir his oluyor, çok hoş olmuyor yani, rival 710 ve AJ159 Apex de bunu deneyimledim ki AJ159 Apex skatezleri cidden leş kalitedeydi, daha da leş oldu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Suleyman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çıkardığınızda eskisi gibi olmuyor, skatez, skatezlikten çıkıyor, ellemenizi tavsiye etmem. Mousepad üzerinde skatezleri geri taktığınızda sanki bir yere takılıyormuş gibi bir his oluyor, çok hoş olmuyor yani, rival 710 ve AJ159 Apex de bunu deneyimledim ki AJ159 Apex skatezleri cidden leş kalitedeydi, daha da leş oldu.
Skatezin kenarlarındaki kirleri kürdan yardımıyla falan temizlesem sıkıntı olurmu?

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,066
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
arkadaşın dedigi gibi skatezleri kaldırma. ben yeni aldın onları takacaksın sandım

Top Bottom