A Atayiğit 80+ Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 4 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Atayiğit Tuğralı 2 Haziran 2021 #1 mousem csgo tarzı oyunlarda ani çevirmelerde saçmalıyor bunun için ne yapmalıyım yeni mouse mi almalıym?
mousem csgo tarzı oyunlarda ani çevirmelerde saçmalıyor bunun için ne yapmalıyım yeni mouse mi almalıym?
tccc 80+ Bronze Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 1,315 Dahası Reaksiyon skoru 592 İsim mmzmz 2 Haziran 2021 #2 mouse sensörü kalitesiz yeni mouse almanı öneririm çözümü varmı bilmiyorum varsa zaten arkadaşlar söyler ama sanmıyorum
mouse sensörü kalitesiz yeni mouse almanı öneririm çözümü varmı bilmiyorum varsa zaten arkadaşlar söyler ama sanmıyorum
Denizgezen 80+ Gold Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 5,528 En İyi Cevap 1 2 Haziran 2021 #3 Atayiğit yazmış: mousem csgo tarzı oyunlarda ani çevirmelerde saçmalıyor bunun için ne yapmalıyım yeni mouse mi almalıym? Devamı için tıklayın... Benimde aynı masaüstünde bir şeyi bir yerden bir yere taşıyamıyorum bırakıyor kendi kendine sonra çift tıklıyor falan valorantta ben sıkmadan silah ateş ediyor muhtemelen mousedendir
Atayiğit yazmış: mousem csgo tarzı oyunlarda ani çevirmelerde saçmalıyor bunun için ne yapmalıyım yeni mouse mi almalıym? Devamı için tıklayın... Benimde aynı masaüstünde bir şeyi bir yerden bir yere taşıyamıyorum bırakıyor kendi kendine sonra çift tıklıyor falan valorantta ben sıkmadan silah ateş ediyor muhtemelen mousedendir