Mümkün olacağını sanmıyorum donanımsal bi sıkıntı çünküYeni bir mouse aldım her şeyi çok hoşuma gitti fakat clickleri biraz sert gibi onları yumuşatmanın bir yolu var mı? (Daha az güç harcayarak basmanın yani)
youtube da gördüm switchlerin içinde bir sac var sacın ortasında yarım daire var bu dairenin kıvrımını ayarlayarak yumuşatıyor ama başka yolu var mı diye merak ettim mouse yeni olduğu için içini açıp karıştırasım gelmiyo hem garanti dışı falan kalırMümkün olacağını sanmıyorum donanımsal bi sıkıntı çünkü
Eğer yanlış yaparsan mouse a yazık olur bence denemeyoutube da gördüm switchlerin içinde bir sac var sacın ortasında yarım daire var bu dairenin kıvrımını ayarlayarak yumuşatıyor ama başka yolu var mı diye merak ettim mouse yeni olduğu için içini açıp karıştırasım gelmiyo hem garanti dışı falan kalır
Yeni mouse almışın paşa paşa kullan haline şükret boşver napıcan biraz daha az basmayı yayoutube da gördüm switchlerin içinde bir sac var sacın ortasında yarım daire var bu dairenin kıvrımını ayarlayarak yumuşatıyor ama başka yolu var mı diye merak ettim mouse yeni olduğu için içini açıp karıştırasım gelmiyo hem garanti dışı falan kalır
silver olsam sıkıntı yok ama supreme falan olunca sıkıntı oluyoYeni mouse almışın paşa paşa kullan haline şükret boşver napıcan biraz daha az basmayı ya