Neler Yeni

Mouse tıklama hassasiyetini ayarlama

Vturex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Serhat Türkmen
Yeni bir mouse aldım her şeyi çok hoşuma gitti fakat clickleri biraz sert gibi onları yumuşatmanın bir yolu var mı? (Daha az güç harcayarak basmanın yani)

sc4rled

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
657
İsim
scarled.
Yeni bir mouse aldım her şeyi çok hoşuma gitti fakat clickleri biraz sert gibi onları yumuşatmanın bir yolu var mı? (Daha az güç harcayarak basmanın yani)
Mümkün olacağını sanmıyorum donanımsal bi sıkıntı çünkü

Vturex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Serhat Türkmen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mümkün olacağını sanmıyorum donanımsal bi sıkıntı çünkü
youtube da gördüm switchlerin içinde bir sac var sacın ortasında yarım daire var bu dairenin kıvrımını ayarlayarak yumuşatıyor ama başka yolu var mı diye merak ettim mouse yeni olduğu için içini açıp karıştırasım gelmiyo hem garanti dışı falan kalır

sc4rled

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
657
İsim
scarled.
youtube da gördüm switchlerin içinde bir sac var sacın ortasında yarım daire var bu dairenin kıvrımını ayarlayarak yumuşatıyor ama başka yolu var mı diye merak ettim mouse yeni olduğu için içini açıp karıştırasım gelmiyo hem garanti dışı falan kalır
Eğer yanlış yaparsan mouse a yazık olur bence deneme

Arda54_TR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,347
İsim
Arda Barınır
Yeni mouse almışın paşa paşa kullan haline şükret boşver napıcan biraz daha az basmayı ya

Top Bottom