Neler Yeni

mouse ve mouse pad önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
umut
Bütçe
350
Arkadaşlar merhaba rival 3 ve stellseriesin qck 45x40 boyutunda mouse padini düşünüyordum ancak fiyat bakımından çok yükseğe çıktığından bütcemde toplam 350 tl olduğundan 250tlye mouse ve 100tlye mouse pad önerisi olan varmı mouse padi stellseries kalitesi ve 45x40 boyutlarına yakın istiyorum küçük bişey istemiyorum mouse içinde 3 model belirledim daha iyi önerileriniz varsa paylaşırmısınız

Sizde önerilerinizi paylaşırmısınız

tunahangenç

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Tunahan Genç
Arkadaşlar merhaba rival 3 ve stellseriesin qck 45x40 boyutunda mouse padini düşünüyordum ancak fiyat bakımından çok yükseğe çıktığından bütcemde toplam 350 TL olduğundan 250tlye mouse ve 100tlye mouse pad önerisi olan varmı mouse padi stellseries kalitesi ve 45x40 boyutlarına yakın istiyorum küçük bişey istemiyorum mouse içinde 3 model belirledim daha iyi önerileriniz varsa paylaşırmısınız

bu üçü arasında razer bence

Muzo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
muzaffer ışık
Instagram
muuzaffer
kanka bak ben razer viper mini aldım bide steelseries 40 45 mousepadı var gerçekten çok memnunum ikili müthiş akıyo tavsiye ederim ve aralarında en iyi razer viper mini gerçekten araştırarak aldım ve memnunun

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Arkadaşlar merhaba rival 3 ve stellseriesin qck 45x40 boyutunda mouse padini düşünüyordum ancak fiyat bakımından çok yükseğe çıktığından bütcemde toplam 350 TL olduğundan 250tlye mouse ve 100tlye mouse pad önerisi olan varmı mouse padi stellseries kalitesi ve 45x40 boyutlarına yakın istiyorum küçük bişey istemiyorum mouse içinde 3 model belirledim daha iyi önerileriniz varsa paylaşırmısınız

Bloody A9081 alabilirsin.

Top Bottom