Yardım Mouse ve Mousepad önerisi

marsl0

80+
Reaksiyon skoru
18
Bütçe
1200
Online oyunlar oynucağım için geçikme sorunu ve kablolu kullanırsam pil sorunu vs yaşar mıyım?

Online oyunlar oynucağım için geçikme sorunu ve kablolu kullanırsam pil sorunu vs yaşar mıyım?
Ben beyazını aldım gelince forumda paylaşıcam. 64 Gr ağırlık 3395 sensör 50g ivmelenme ve wireless/Bluetooth özelliği var. Bu paraya böyle mouse bulunmaz heralde

Ben beyazını aldım gelince forumda paylaşıcam. 64 Gr ağırlık 3395 sensör 50g ivmelenme ve wireless/Bluetooth özelliği var. Bu paraya böyle mouse bulunmaz heralde
Malzeme kalitesinin kötü olduğunu söylüyorlar kararsız kaldım :)

Malzeme kalitesinin kötü olduğunu söylüyorlar kararsız kaldım :)
Marka önyargısı ile yok yere kötüleyenler onlar. Biz mal mıyız da alıyoruz/öneriyoruz hocam yoksa. Yurtdışında Logitech G Pro X mini diyorlar bu mouse'a shapei ve özellikleri çok iyi. Sensörü daha bile iyi hatta

Bir iki inceleme videosuna baktım çok da dandik durmuyo, bi bakıcam ama
Bu sitede ve diğer farklı sitelere baktım kötü yazıyorlar o yüzden vazgeçtim :) umarım kötü değildir kullanabilceğin bir şey çıkar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Marka önyargısı ile yok yere kötüleyenler onlar. Biz mal mıyız da alıyoruz/öneriyoruz hocam yoksa. Yurtdışında Logitech G Pro X mini diyorlar bu mouse'a shapei ve özellikleri çok iyi. Sensörü daha bile iyi hatta
Haklısınız fakat vazgeçtim :) teşekkürler öneriniz için

Bu sitede ve diğer farklı sitelere baktım kötü yazıyorlar o yüzden vazgeçtim :) umarım kötü değildir kullanabilceğin bir şey çıkar

Hocam kötüleyen 3 tane site atar mısınız bana?

Kullanmak için almadım, inceleme videosu çekicem, yere falan atıcam. Bakalım kullanmadan kötüleyenlerin iddia ettiği kadar kötü mü değil mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,449
Üyeler
183,431
Son üye
AntepLee00
Geri