OMEN by HP Reactor Mouse Yazılım ve Sürücü İndirmeleri | HP® Müşteri Desteği
Şunun için en güncel sürücüleri, yazılımı ve aygıt yazılımını indirin: OMEN by HP Reactor Mouse.Bu site, Windows ve Mac işletim sistemi için HP Programlama ve Yazıcı ürünlerinin doğru sürücülerini otomatik olarak tespit edebileceğiniz ve ücretsiz olarak indirebileceğiniz resmi HP sitesidir.support.hp.com
Bunlar driver değil arkadaşlar. Firmware Update bunlar.Buradan sanırsam.OMEN by HP Reactor Mouse Yazılım ve Sürücü İndirmeleri | HP® Müşteri Desteği
Şunun için en güncel sürücüleri, yazılımı ve aygıt yazılımını indirin: OMEN by HP Reactor Mouse.Bu site, Windows ve Mac işletim sistemi için HP Programlama ve Yazıcı ürünlerinin doğru sürücülerini otomatik olarak tespit edebileceğiniz ve ücretsiz olarak indirebileceğiniz resmi HP sitesidir.support.hp.com
Omen Reactor olarak bu çıkıyor direkt.Bunlar driver değil arkadaşlar. Firmware Update bunlar.
Evet o çıkıyor ama bir Drıverı bulunmuyor mouse un.Omen Reactor olarak bu çıkıyor direkt.
dokan.kailte.kıralEvet o çıkıyor ama bir Drıverı bulunmuyor mouse un.
İşe yaramıyor. Sadece HP Omen Laptoplar için çalışıyor.OMEN Gaming Hub | HP® Official Site
Maximize performance, personalize your gear, unlock better ways to play, and connect with your gaming communitywww.omen.com
Yapiyorum indiriyorum ama bir türlü açamadım uygulamayıBuradan sanırsam.OMEN by HP Reactor Mouse Yazılım ve Sürücü İndirmeleri | HP® Müşteri Desteği
Onu degilde digerini indirmeyi deneyinYapiyorum indiriyorum ama bir türlü açamadım uygulamayı
Abi aslında tek derdim RGB si isiklari bilgisayar takınca yanmıyor dpi tuşuna basınca yanıyor ve renk değişiyor ama hemen geri sönüyor şunu ayarakaybilsem yeterOnu degilde digerini indirmeyi deneyin