hocam bunlar baya güzel ama masam baya küçük o yüzden yan koymam lazım olurmu o şekil bungee nin düz olması şart değil dimibir göz atın bunlara
mouse bungee olarak geçiyor nettte
Bilgisayar Sunucu Aksesuarları ve Fiyatları - n11
Bilgisayar Sunucu Aksesuar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Sunucu Aksesuar çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.comA4 Tech Mouse Kablo Tutucu Fiyatı, Yorumları - Trendyol
A4 Tech Mouse Kablo Tutucu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
hocam böyle kablo tutucu gibi kutular olması gerekiyor cable manager diye geçiyo herhalde onlara bakabilirsinizAlıntıyı görüntüle
Mouseyi çevirince çok çarpıyor masaya çok hızlı haraketlerimde kablo masanın dışına çıkıyor nasıl bir çözüm bulucam yardımınıza ihtiyacım var
hocam bunlar baya güzel ama masam baya küçük o yüzden yan koymam lazım olurmu o şekil bungee nin düz olması şart değil dimi
hocam şimdilik bantladım masaya şuanlık iyi gibi belki böyle kullanırım daha önce neden akıl etmedim bilemedimkablonun yonunu ayarladıktan sonra yanda olabılır
hocam bantladım masaya çok iyi oldu daha önce yapsaydım keşkeDuvar bandı ya da normal bant varsa masaya bantlayabilirsin. Ben minifanımın altına koyuyorum, o şekilde sabit duruyor.
Sevindimhocam şimdilik bantladım masaya şuanlık iyi gibi belki böyle kullanırım daha önce neden akıl etmedim bilemedim
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam bantladım masaya çok iyi oldu daha önce yapsaydım keşke