Neler Yeni

Öneri mousepad alırken nelere dikkat etmeliyim

emir1515

80+
Herkese selamlar. en yakın zaman içerisinde mousepad almayı düşünüyorum. Lakin mousepad alırken nelere dikkat etmem gerektiği hakkında hiçbir fikrim yok. Yardımcı olursanız sevinirim.

SeastoreKing

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
Ahmet Erboz
Herkese selamlar. en yakın zaman içerisinde mousepad almayı düşünüyorum. Lakin mousepad alırken nelere dikkat etmem gerektiği hakkında hiçbir fikrim yok. Yardımcı olursanız sevinirim.
mouse pad olmasına dikkat et yeter.
şaka bir yana control ve speed diye 2 ye ayrılır onları da kendine uygun olarak seçersin.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Boyutlarına dikkat et bilindik markaların mouse padlerinin hepsi kalitelidir Steelseries QCK bakabilirsin.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Control ve Speed diye ikiye ayrılır sana uygun olanı al.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,764
İsim
Eren Yeager
Kontrol mousepad:
Yüzeyi speede göre daha pürüzlü yani aimini yavaş yönlendirmen gereken oyunlarda işe yarıyor genelde bir çok kişi FPS oyunlari için önerir ama ben speed aldım kişiden kişiye değişkenlik gösterir

Speed mousepad:
Kontrole göre pürüzsüz bir yapisi vardır genelde LoL tarzı oyunlarda tercih edilir FPS içinde kötü değildir kendim kullanıyorum pürüzsüz diye tercih ettim

Top Bottom