Klasse Pro öneririm 1 seneyi geçti 3 4 kere yıkadım bıle hıc sıkıntısı olmadı akıcılıgı falan muazzam speed dıye gecıyordu yanlıs hatırlamıyosam yanı skatezlarınde guzelse fare ucuyor ustundeanladım varmı başka önerisi olan anlayan
teşekkürler listeme aldımKlasse Pro öneririm 1 seneyi geçti 3 4 kere yıkadım bıle hıc sıkıntısı olmadı akıcılıgı falan muazzam speed dıye gecıyordu yanlıs hatırlamıyosam yanı skatezlarınde guzelse fare ucuyor ustunde
aşırı fark yoktur ama değilmi hepsi aynı görevi görüyor sonucta tabi cok ucuz bir şey de almayacağım 50 60 liralık kaldımı o fiyata bilmiyorumdaKumaş kalitesi yapısı speed hybrid control vesaire dikişli dikişli, boyıt
Hepsi aynı görevi görür ama senin hangisiyle rahat ettiğine bağlıteşekkürler listeme aldım
Mesaj otomatik birleştirildi:
aşırı fark yoktur ama değilmi hepsi aynı görevi görüyor sonucta tabi cok ucuz bir şey de almayacağım 50 60 liralık kaldımı o fiyata bilmiyorumda
klasse varken ben almazdımPorge mouse pad alınır mı
Nasıl temizledinKlasse Pro öneririm 1 seneyi geçti 3 4 kere yıkadım bıle hıc sıkıntısı olmadı akıcılıgı falan muazzam speed dıye gecıyordu yanlıs hatırlamıyosam yanı skatezlarınde guzelse fare ucuyor ustunde
İki alana bı bedava ki normal fiyatı bile performansına göre bedava zaten kesinlikle tavsiye ederimMerhaba mousepad önerir misiniz birde sorum şu olacak 200 liralık mousepad ile 1000 liralık mouse pad arasında nasıl bir fark var birisi daha mı iyi kaydırıyor mausu nasıl oluyor bu kadar fark
banyoda ılık- sıcak suda pedi ıslatıyosun 1 cay bardagı toz deterjanı 2 3 defa olucak sekılde ustune dok lıfle ovala durula ustune dok lıfle ovala durula en son guzel deterjanı akıt suyla mınımum 2 gun kurutNası temizledin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nasıl temizledin
Kurutma için ne yapmak lazım sadece oda sıcaklığında mi duracakbanyoda ılık- sıcak suda pedi ıslatıyosun 1 cay bardagı toz deterjanı 2 3 defa olucak sekılde ustune dok lıfle ovala durula ustune dok lıfle ovala durula en son guzel deterjanı akıt suyla mınımum 2 gun kurut