Neler Yeni

Yardım Mousepade zarar vermeden nasıl temizlenir ?

Alsancak1

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Banyoda çiti ile yıkıyorum mis gibi oluyor rgb ise yüzeyi ıslak mendille sil temizlenir peçete ile falan mis olur desenli ise yada rgbsi bozuk ise Banyoda çiti yada şampuan ile yıka durula kurula kalorifer üstünde kullan devam et
Çiti ne oluyor hocam lif mi demek istediniz ?

frozen_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Yiğit Karakuzu
Hocam ıslak mendille temizleseniz yeter. Tabii üzerinde iftar açıyorsanız atın çamaşır makinesine gitsin.

zPastwL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
zPastwL
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199092456241/
Steam ID
76561199092456241
Discord
zpastwl
Twitch
zPastwL
YouTube
zPastwL
bir videoda izlediğim kadarıyla ve kendimde yaptım eski mousepadim de şuan kirli değil yenisine daha yapmadım ona yaptığımda önce duvarı ıslatıyorum sonra mousepadi yapıştırıyorum kalıyor orada üstüne şampuan ile ovalıyorum yıkıyorum

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,289
İsim
Abdullah Aydoğdu
Sıvı çamaşır deterjanıyla yıkamıştım bir kere bulaşık süngerinin sarı kısmıyla aşırı kaygan olmuştu mousepad bayağı iyiydi ama 3-5 güne tozlanınca eski haline geliyor. Şu büyük ıslak mendiller oluyor sağı solu temizlemek için kullanılan böyle kocaman. Alıyorum onlardan 2 tane bastıra bastıra temizliyorum.

freygasm

80+ Gold
Kirlendiğinde nasıl temizliyorsunuz siz ?
Altını ıslatıp banyo duvarına yapıştırıyorum, sonra sabun döküp bezle köpürte köpürte siliyorum sonra da iyice ılık suyla durulayıp balkona asıyorum 1 saate falan kuruyor sıfır gibi oluyor.

Top Bottom