Neler Yeni

MouseTester testlerinizi atın (son içerik güncellemesi)

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,737
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
İlerde MouseTester rehberi yapmayı düşünüyorum ama nasıl kullanıldığından tam emin değilim. O yüzden benim yaptıklarım yanlış mı diye sizinkilerle karşılaştırmak istiyorum. Tabi bu yazılımın bir sürü amacı var ama biz m/s testini yapacağız.

Yapmanız gerekenler şunlar.

Programı açıp Measure butonunun yanınaki yere 800 DPI yazıp mouseunuzu 800 DPI yapın.. Sonra alttaki Collect butonuna tıklayıp programın boş bir yerine basılı tutup Allah ne verdiyse mouseu ışık hızında hızlıca çevirmeye çalışın. Ne kadar çevirdiğiniz fark etmez. Ondan sonra sol kliği bırakıp yanındaki Plot tuşuna basın. Bir ekran açılacak. Sol alttaki Plot Type kısmından xVelocity vs. Time kısmına gelin. Ondan sonra sağ alttan Save PNG butonuna basıp bu ekranın fotoğrafını alın. Ondan sonra sağ alttan Save PNG butonuna basıp bu ekranın fotoğrafını alın. Ondan sonra buraya atın.

Bu arada Windows'dan mouse ivmesi ayarını kapatın.

KULLANDIĞINIZ MOUSEU DA YAZIN!

Mouseunuzu bir noktadan ışık hızında diğer bir noktaya götürerek testi yapın. En doğru öyle sonuçlar çıkıyor.

Son düzenleme:

Leurox

80+ Gold
En İyi Cevap
1
İlerde MouseTester rehberi yapmayı düşünüyorum ama nasıl kullanıldığından tam emin değilim. O yüzden benim yaptıklarım yanlış mı diye sizinkilerle karşılaştırmak istiyorum. Tabi bu yazılımın bir sürü amacı var ama biz m/s testini yapacağız.

Programı açıp Measure butonunun yanınaki yere kullandığınız DPI ayarını yazın. Sonra alttaki Collect butonuna tıklayıp programın boş bir yerine basılı tutup Allah ne verdiyse mouseu hızlıca çevirin. Ne kadar çevirdiğiniz fark etmez. Ondan sonra sol kliği bırakıp yanındaki Plot tuşuna basın. Bir ekran açılacak. Sol alttaki Plot Type kısmından xVelocity vs. Time kısmına gelin. Ondan sonra Plot Type kısmının yanındaki Data Point End kısmına 160 yazın. Ondan sonra sağ alttan Save PNG butonuna basıp bu ekranın fotoğrafını alın. Ondan sonra buraya atın.

Yarın bu konuyu hortlat, belki denerim.

T.P.G.

80+ Titanium

Programı açıp Measure butonunun yanınaki yere kullandığınız DPI ayarını yazın. Sonra alttaki Collect butonuna tıklayıp programın boş bir yerine basılı tutup Allah ne verdiyse mouseu hızlıca çevirin. Ne kadar çevirdiğiniz fark etmez. Ondan sonra sol kliği bırakıp yanındaki Plot tuşuna basın. Bir ekran açılacak. Sol alttaki Plot Type kısmından xVelocity vs. Time kısmına gelin. Ondan sonra Plot Type kısmının yanındaki Data Point End kısmına 160 yazın. Ondan sonra sağ alttan Save PNG butonuna basıp bu ekranın fotoğrafını alın. Ondan sonra buraya atın.

Yer imlerine koydum.
Yarın bakacağım.
Deathadder V2 Mini

Hikoreis

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,905
İsim
Onur Ğ
Abi sen mouselerle kafayı bozmuşsun.

Avian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Gizem
Valla uğraşır atardım da 2 yıl önce Bim'den aldığım 35 liralık mouse ile ilgileneceğini pek düşünmüyorum. :D

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,737
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Programı açıp Measure butonunun yanınaki yere kullandığınız DPI ayarını yazın. Sonra alttaki Collect butonuna tıklayıp programın boş bir yerine basılı tutup Allah ne verdiyse mouseu hızlıca çevirin. Ne kadar çevirdiğiniz fark etmez. Ondan sonra sol kliği bırakıp yanındaki Plot tuşuna basın. Bir ekran açılacak. Sol alttaki Plot Type kısmından xVelocity vs. Time kısmına gelin. Ondan sonra sağ alttan Save PNG butonuna basıp bu ekranın fotoğrafını alın. Ondan sonra Plot Type kısmının yanındaki Data Point End kısmına 160 yazın. Ondan sonra sağ alttan Save PNG butonuna basıp bu ekranın fotoğrafını alın. Ondan sonra buraya atın.

Kaydettim pc gelince bakacağım

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
dpi ayarımı bilmiyorum nerden bakacam? :D
polosmart hybrid kablosuz mouse :)

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,737
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey

Programı açıp Measure butonunun yanınaki yere kullandığınız DPI ayarını yazın. Sonra alttaki Collect butonuna tıklayıp programın boş bir yerine basılı tutup Allah ne verdiyse mouseu ışık hızında hızlıca çevirmeye çalışın. Ne kadar çevirdiğiniz fark etmez. Ondan sonra sol kliği bırakıp yanındaki Plot tuşuna basın. Bir ekran açılacak. Sol alttaki Plot Type kısmından xVelocity vs. Time kısmına gelin. Ondan sonra sağ alttan Save PNG butonuna basıp bu ekranın fotoğrafını alın. Ondan sonra Plot Type kısmının yanındaki Data Point End kısmına 160 yazın. Ondan sonra sağ alttan Save PNG butonuna basıp bu ekranın fotoğrafını alın. Ondan sonra buraya atın.

Peki ne işe yarıyor?

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,737
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler