Neler Yeni

Mouseum bozuldu ve yeni mouse önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Eren Cem Gücin
Haste'yi denedim güzel bir mouse hepsiburada 559TL ama amazondan alabilirsen 499TL idi yanlış hatırlamıyor isem bunlar arasında kararınızı verebilirsiniz Viper Mini ve HyperX Haste harici bilindik sorunları yok SteelSeries'in HyperX Haste'nin sorunu ise uygulamayı indirmez iseniz baya bi dpi şaşması oluyor yanlış hatırlamıyor isem 800dpi'a alınca mouseyi 982dpi oluyor.
1:https://www.hepsiburada.com/steelseries-prime-fps-oyuncu-mouse-p-HBCV00000CGQXW?magaza=Nethouse
2:https://www.hepsiburada.com/hyperx-pulsefire-haste-rgb-hmsh1-a-bk-g-mouse-p-HBCV00000DNI2S
prime fps yerine rival 3 wireless alsam?

edm321

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
496
İsim
edm321
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Eren Cem Gücin
Siz hepsiburadadan almak zorunda değil iseniz amazonda felan daha ucuz bunlar haberiniz olsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Size bağlı ama baştan uyarayım farenin arkası önden daha ağır oluyor buda fps oyunlarında felan dengesizlik yaratıyor.
hocam en iyisi diyeceğin hangisi razer konusunda şüpheliyim biraz

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Arkadaşlar selam bundan önce razer deathadder v2 mini mouseum vardı 6 aylık süreçte optiği bozuldu sizden 350 400 bandında mouse önerisi istiyorum hepsiburadada param olduğu için ordan alacağım hepsiburada linki atarsanız sevinirim
haste al

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,364
İsim
Ahmet Sevinç
biraz eski bi mouse bilgine
iyi mouse tur

edm321

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
496
İsim
edm321
hocam en iyisi diyeceğin hangisi razer konusunda şüpheliyim biraz
Hepsi birbirinden güzel ürünler ben HyperX Pulsefire Haste alırdım şahsen sensör konusunda daha iyi diğerlerinden diğerleri 300ips 35g iken Haste 400ips 40g hızlanmaya sahip.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,364
İsim
Ahmet Sevinç
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Eren Cem Gücin
Hepsi birbirinden güzel ürünler ben HyperX Pulsefire Haste alırdım şahsen sensör konusunda daha iyi diğerlerinden diğerleri 300ips 35g iken Haste 400ips 40g hızlanmaya sahip.
tamam hocam teşekkür ederim corsair nasıl sence

Arkadaş HepsiBurada üzerinden linkler istediği için hocam :)
Screenshot_36.png
böyle dediği için cüzdana yatacak sanırım ondan hocam

edm321

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
496
İsim
edm321
tamam hocam teşekkür ederim corsair nasıl sence
Vallaha bişey söylemem sadece Katar Pro Wireless modelini kullandım pilli idi arkası ağır geldiğinden kenara kaldırdım anlıyacağın bi fikrim yok açıkcası

Bu arada HepsiBurada'dan almak zorunda değil isen Amazon'dan al geç kafan rahat olsun iade durumu garanti süreci felan daha iyi olur senin açından.

Muhammet Emir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Muhammet Emir
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Oyunlar, Teknolojik Gelişmeler, Borsa, Ticaret, Kripto
Arkadaşlar selam bundan önce razer deathadder v2 mini mouseum vardı 6 aylık süreçte optiği bozuldu sizden 350 400 bandında mouse önerisi istiyorum hepsiburadada param olduğu için ordan alacağım hepsiburada linki atarsanız sevinirim
sanırım kronik sorun var o mouselarda kuzenimdede vardı onunkide bozuldu

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Eren Cem Gücin
Vallaha bişey söylemem sadece Katar Pro Wireless modelini kullandım pilli idi arkası ağır geldiğinden kenara kaldırdım anlıyacağın bi fikrim yok açıkcası

Bu arada HepsiBurada'dan almak zorunda değil isen Amazon'dan al geç kafan rahat olsun iade durumu garanti süreci felan daha iyi olur senin açından.
pulsefire haste alıcam sanırım hocam teşekkürler

Koraybaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
399
İsim
Koray Somuncu
Viper mini paranı başka mouse harcama

Top Bottom